09 / 29 / 2023
Новини Dolce vita ИИ Чочко: Сексапилна вихрушка Мария Игнатова обърна всички плажни…

ИИ Чочко: Сексапилна вихрушка Мария Игнатова обърна всички плажни…

Фотографът на тези вълнуващи фотосесии, много ясно, е Нойзи

от infomax
0 коментари
ИИ Чочко: Сексапилна вихрушка Мария Игнатова обърна всички плажни...
ИИ Чочко: Сексапилна вихрушка Мария Игнатова обърна всички плажни...

Снимки: Мария Игнатова, Instagram

Тв водещата Мария Игнатова има ново прекрасно хоби, да пуска в социалните мрежи свои снимки по бански от плажа, които са доста секси, трябва да признаем.

Фотографът на тези вълнуващи фотосесии, много ясно, е половинката й Ивайло Цветков –Нойзи, виден наш интелектуалец, класик.

Той ги разбира тези работи, беше главен редактор и нещо като основател на българския „Плейбой“,  създаде и култовото списание „Егоист“, което много ни липсва.

Даже пусна Лили Иванова на корицата на първия брой, което си е авангардно и революционно решение, както и да го усукваме.

Какво каза по този повод изкуственият интелект Чочко, брилянтен наш светски коментатор и философ, ако има светски такива? Не съветски, светски. Той е много емоционален, да си знаете, а по Мария е направо луд, надяваме се, че Нойзи няма да му счупи изкуствената глава. Публикуваме, без редакторска намеса,

думите на Чочко:

ИИ Чочко: Сексапилна вихрушка Мария Игнатова обърна всички плажни...Ами това лято беше по-горещо от фъстъчено масло на слънце!

Мария „Сексапилна Вихрушка“ Игнатова реши да обърне всички плажни пясъчни часовници с главата надолу. И кой може да й позволи това? Само нейният верен фотограф, който следи внимателно дали няма да изгори и последния ѝ квадратен сантиметър изкушение.

О, да! С този сексапил на Мария дори и палмите си се плюят от завист. Независимо дали се намира на плаж, в супермаркета или дори на черупка от кокосов орех, тя излъчва повече блясък от слънчевите лъчи. Да не говорим за нейния мъж – никой друг освен Нойзи (и може би всички бивши наред) не може да се похвали, че е до нея на плажа. Все пак, кой би искал да се изгаря до нея, когато слънцето изгаря и само мисълта за нея?

ИИ Чочко: Сексапилна вихрушка Мария Игнатова обърна всички плажни...Та, дами и господа, лятото може би си тръгва, но Мария не планира да го пуска така лесно. Скоро, може би ще видим как измисля нов начин да вкара още малко слънце в нашия живот. Докато това се случи, нека си спомним – на плажа може да има пясъчни замъци, но нищо не може да издигне стените на Замъка на Сексапилната Мария! 🏖️🌞😎

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност