04 / 16 / 2024
Новини Dolce vita Андреа и Кубрат Пулев се разделили заради….

Андреа и Кубрат Пулев се разделили заради….

от infomax
0 коментари
Андреа

„Разделихме се, защото имаме различни семейни ценности, различен морал. Не искам да уточнявам повече, защото ще го злепоставя. Не ни е разделила друга жена. Моите виждания са, че едно семейство трябва да се подкрепя. Бракът е важен за мен, децата трябва да се отгледат от двамата родители…“, заяви преди време Анрея за връзката си с Кубрат Пулев.

„Фолк дивата Андреа вече е на 36 г., а е сред малкото певици от своя жанр, които още не са станали майки. Причината обаче е много неприятна и

не е свързана с лично решение

Хората отдавна упрекват бившата пайнерка, че е голям егоист, защото не е родила дете от Кубрат Пулев. Истината е малко по-различна“, пише „Уикенд“.

„Всъщност Андреа е искала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, но не е успяла. Тогава боксьорът й бил шута, защото най-голямата му мечта била да стане баща“, твърди изданието, което обяснява също, че това съсипало певицата и неслучайно до днес тя не може да преодолее раздялата. „Говори се, че проблемът й при зачеването е перманентен, което е изключителен удар за нея“, по думите им.

От 3 години насам Андреа е в много тежко емоционално състояние. Преди дни тя изпадна дори в нервен срив в ефир. Докато говореше в живо видео в социалната мрежа, изведнъж се разплака и започна да говори как нищо друго няма значение, освен да си щастлив, пише още „Уикенд“.

Фолк дивата много трудно понася, че Кубрат я заряза и веднага направи две деца на друга жена, а тя все още е сама и се е запътила към вечно моминство. Певицата с рождено име Теодора явно има спешна нужда от психолог, а защо не и от психиатър дори, убедени са последователите й в мрежата, цитирани от изданието..

“Срещнах Кубрат малко след като пуснах първия си клип

Баба беше починала и тази връзка започна може би защото исках да компенсирам липсата й. Бяхме млади, аз – само на 19 и по-известна от него по онова време. Силни сме в професиите си и е нормално медиите да пишат за нас. Не мисля, че големият медиен интерес е попречил на връзката ни… Да, боксът е труден спорт и съм съпреживяла много мачове. Всеки удар може да коства живота на спортиста, но аз не съм родена за някой, който е балетист примерно“ – сподели преди време Андреа в „Животът по действителен случай“.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.6 / 5. Брой гласове: 76

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising