03 / 26 / 2023
Новини Dolce vita Премиерата на „Пазители на галактиката-3“ ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче – Космо

Премиерата на „Пазители на галактиката-3“ ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче – Космо

0 коментари
Премиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - Космо

На 5 май 2023 г. ще бъда премиерата на „Пазители на галактиката 3“ с българката Мария Бакалова, съобщават от „Форум филм“.

По думите им в завършека на историята обичани герои изглеждат малко по-различно от обичайното.

В актьорския състав, както казахме,  блести и номинираната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова като един култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър. Тя озвучава репликите на четириногия герой.

Българската актриса стана световноизвестна, след като британският комик Саша Барън Коен я покани да изиграе дъщеря му в „Борат 2“ и тя се справи блестящо. За изпълнението си Мария Бакалова получи много добри отзиви и редица награди, както и номинация за „Оскар“, припомнят киноизданията.

Звездният повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора „Пазители на галактиката 3“  , но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си, както за да спаси вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Премиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - КосмоПървият трейлър на филма открехва вратата към необикновените перипетии, които очакват познатите ни герои.

Режисьор и сценарист е на „Пазители на галактиката Volume 3“ е Джеймс Гън („Пазители на галактиката“, „Отрядът самоубийци“). В главните роли са Крис Прат, Зои Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Чукуди Иуджи, Уил Полтър и Елизабет Дебики.Премиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - КосмоПремиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - Космо

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност