04 / 17 / 2024
Новини Dolce vita Премиерата на „Пазители на галактиката-3“ ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче – Космо

Премиерата на „Пазители на галактиката-3“ ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче – Космо

0 коментари
Премиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - Космо

На 5 май 2023 г. ще бъда премиерата на „Пазители на галактиката 3“ с българката Мария Бакалова, съобщават от „Форум филм“.

По думите им в завършека на историята обичани герои изглеждат малко по-различно от обичайното.

В актьорския състав, както казахме,  блести и номинираната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова като един култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър. Тя озвучава репликите на четириногия герой.

Българската актриса стана световноизвестна, след като британският комик Саша Барън Коен я покани да изиграе дъщеря му в „Борат 2“ и тя се справи блестящо. За изпълнението си Мария Бакалова получи много добри отзиви и редица награди, както и номинация за „Оскар“, припомнят киноизданията.

Звездният повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора „Пазители на галактиката 3“  , но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си, както за да спаси вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Премиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - КосмоПървият трейлър на филма открехва вратата към необикновените перипетии, които очакват познатите ни герои.

Режисьор и сценарист е на „Пазители на галактиката Volume 3“ е Джеймс Гън („Пазители на галактиката“, „Отрядът самоубийци“). В главните роли са Крис Прат, Зои Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Чукуди Иуджи, Уил Полтър и Елизабет Дебики.Премиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - КосмоПремиерата на "Пазители на галактиката-3" ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче - Космо

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 7

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising