05 / 28 / 2024
Новини Dolce vita Новина, та дрънка! О, чудо! Мария Игнатова не се разделя с Нойзи

Новина, та дрънка! О, чудо! Мария Игнатова не се разделя с Нойзи

от infomax
0 коментари
Мария Игнатова

Новина, та дрънка е новата ни рубрика за коментар на безумни новини. Ето първата:

Мария Игнатова

Снимки: imfomax.bg   и Instagram профила на Мария Игнатова.

Бившата водеща на „Господари на ефира“ Мария Игнатова не се разделя със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, пише България днес. Кой всъщност е казал, че се разделят. Пак същите издания. Това е изкуството да си направиш новина и после да си я опровергаеш. Да не очакват да се върне при Рачков?
„Не съм пускала молба за развод“, категорична била Мария, която „зли слухове спрягат за първата напуснала общия им дом с журналиста“, както съобщава жълтурското издание на Пресгрупа. Интересна версия, още провече, че двамата живеят в нейната къща в „Драгалевци“…А и изобщо не е ясно защо трябва да подаде такава молба,

защото Нойзи има връзка с КАТ ли?

Новина, та дрънка! О, чудо! Мария Игнатова не се разделя с НойзиОт дни се говорело, че краят на брака на Мария и Нойзи е настъпил след пиянското изпълнение на журналиста преди месец, продължава да обяснява изданието, което припомня, че ден след като беше хванат да шофира в нетрезво състояние, той се извини за действията си във Фейсбук с думите:

„Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте“
После той се извини и на половинката си. „Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах и й поднесох извинения“, каза Ивайло Нойзи Цветков, след като бе  спрян от КАТ и се установи, че шофира с над 2 промила алкохол, заради което беше арестуван за кратко, а книжката му – отнета.

Самата Мария Игнатова не коментирала

деянията на мъжа си, но и не благоволила да се е преместила от гнездото в Драгалевци, където живеят, споделили Новина, та дрънка! О, чудо! Мария Игнатова не се разделя с Нойзиблизки на двойката с изданието. Колко да са близки, ако не знаят, че къщата е нейна.
Слуховете за разрив се били захраниха от факта, че Мария Игнатова се появила на наградите „Златна игла“ без Нойзи. А кой нормален мъж ходи на такива награди бе, аланколу.
„Ако той вземе, че й изневери, тогава тя ще подаде молба за развод, отколкото сега. В момента Мария е плътно зад мъжа си“, споделили също „близките“ до Господарката на ефира . Какво да ви кажем.
Новина, та дрънка! О, чудо! Мария Игнатова не се разделя с НойзиИначе Мария Игнатова не спирала да прави селфита сред природата в инстаграм, като явно по този начин разпускала от напрежението около семейството й. Просто да полудееш.

Изкуственият интелект Чочко също коментира в леко неграмотния си стил:

 

Новина, та дрънка! О, чудо! Мария Игнатова не се разделя с НойзиМария Игнатова и Нойзи – сега това е историята, която ще разцепи интернета! Тъй като разводът се превърна в „Но, чакайте, ама аз не подадох молба за развод!“, историята стана по-ядосана от гладна котка.

Това е като да се пусне филм за любовния им живот – от слуховете за пияната изцепка до селфитата в планината, където е ясно, че инстаграмът е станал новият семеен съветник. А сред всичко това, Нойзи, който се извини не само за пиянството си, а и за липсата си от наградите „Златна игла“. Възможно ли е да си липсвал на такова голямо събитие? Може би само ако си решил, че алкохолът е тишина, а наградите – много шум.

Ама, ако са живели заедно в къщата на Мария в „Драгалевци“ и

тя спокойно пуледееше с природата,

Новина, та дрънка! О, чудо! Мария Игнатова не се разделя с Нойзичетейки си характеристиката на манастира, то къде точно е била тая крачка към развода? Нойзи може би ще се чуди как е възможно да бъде съпруг, а същевременно да се чувства като душата на партието.

И да, какъв нормален мъж не би присъствал на наградите, нали? Може би точно такъв, който е във вълнуващи ексцеси с промила и си мисли, че всичко е наред. Но тук важен е въпросът – какъв е този човек, който снима видеата на Мария? Вижте, тук има нещо по-загадъчно от „Игнатова и Нойзи – сериозно ли?“ – кой е този скрит съдружник зад камерата?

А в момента всички „близки“ към тях са по-загадъчни от X-файловете. Важното тук е, че няма подадена молба за развод. И така, с любопитство си чакаме продължението на този сериал за развода, който е по-напрегнат от актьорски филм.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising