06 / 16 / 2024
Новини АРТ Александър Морфов: Ченгеджийска агенция управлява Народния театър. Има проект „Малкович“…

Александър Морфов: Ченгеджийска агенция управлява Народния театър. Има проект „Малкович“…

Директорът е болен, той страда от тежка грандомания и зловреден нарцисизъм

от infomax
0 коментари
морфов

Този човек трябва да бъде махнат, да му се отнемат правата за ръководни дейности. Този човек е болен, той страда от тежка грандомания и „зловреден нарцисизъм“. Това заяви в интервю за „Телеграф“ Александър Морфов за директора на Народния театър Васил Василев.
«Това е една ченгеджийска агенция, която управлява Народния театър. Той е забравил едно нещо, че този театър се казва НАРОДЕН.

Театърът на народа,

на хората, които имат нужда от театър!. Той осъществи проекта „Малкович“ за хора, които могат да си позволят билети по 400 лв. Те колко са?», твърди режисьорът.
«Аз станах много важен в последно време, цялата жълта преса и медии изсипаха какво ли не върху мен. В началото не обръщах внимание. Имам любима китайска мъдрост „Какво може да мисли дървото за кучетата, които пикаят върху него“. Опитах се да не влизам в полемики, но сега, когато толкова много хора застанаха зад мен, не мога да не кажа най-важното. А най-важното е: ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ!. Трябва нещо да се направи», казва Морфов и продължава така:
«Трябва да се събудят хората.

Нямаме Раковски, Левски, Ботев,

но някой трябва да събуди тези хора срещу 15-годишната хегемония на ГЕРБ и ДПС. Така повече не може да се живее, а всичките лъжи, които слушаме, ще продължат да се сипят и утре и вдругиден. В бъдеще те няма да признаят своя позор и ще продължат да манипулират хората, да ги изнудват, заплашват, да ги унижават. В провинцията е страшно. Обаждат ми се от много театри и ми казват, че не мога да си представя какво е. Там са сложени верни на Герб директори от Христо Мутафчиев, амбициозни некадърници който манипулира всички избори. Хората са наплашени и не смеят и не могат да кажат нищо. Затова моя призив е: Така повече не може да се живее, събудете се хора! … Достатъчно е да се събудят 100 човека. Те ще събудят още 1000, а те ще намерят още 10 000.»

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising