04 / 17 / 2024
Новини АРТ Певицата Ева търси Адам

Певицата Ева търси Адам

Кое предпочиташ #Кифла или Апартамент №404 ?“

0 коментари
Певицата Ева търси Адам

Ева Теодорова Георгиева или просто Ева е един от идолите на най-младите българи, на тези между 10 и 14. За разлика от повечето си колежки 25 –годишната певица не пее за дупари и газели, а за доста по-смислени неща.
Може би заради това най-малките я боготворят, луди са по нея направо.
Завършила е музикалното училище с поп и джаз пеене и Музикалната академия.

– Ева, дъщеря ми е написала един въпрос за теб: „Кое предпочиташ #Кифла или Апартамент №404 ?“, каквото и да означава това. Ще ми го обясниш ли?

– Това са два от най-нашумелите уеб-сериали, в които участвам. И двата са комедийни. Най-много ми харесва #Кифла, защото там аз играя главната роля, целият акцент пада върху мен и някакси много е изразителна моята героиня, изразена е предимно със своята наивност и глупота. Образът е много сладък, като определено плени всички деца. Мисля, че той много ми помогна за моята популярност. Особено сред децата, сред най-младите. Абе, всички обичат този сериал.

– Как всъщност се прави един такъв сериал?

– Има си продуценти, зад този седи Нова телевизия, има други агенции, които също са на Нова телевизия. 7Talents са моите продуценти. Те издават и двата сериала, качват ги първо във Vbox7, българският сайт за споделяне, а после и другаде. Много са популярни сред младите, защото те са непрекъснато в интернет. Двата сезона на сериала събраха над 4,5 милиона гледания в мрежата.

 

– Каква е тайната да станеш толкова популярна сред тях, тайното ключе за сърцата им?

– Някои твърдят, че аз съм непораснало дете, затова децата ме харесвали… А на мен това усещане ми се разпалва покрай тях. Истината е, че съм само в интернет и те са само в интернет, гледат ме постоянно. В един момент отивам на живо при тях и те не могат да повярват, защото са ме гледали в YouTube , по телевизията. Преди мен никой не е ходил там. Няма една звезда, която да е стъпвала в тяхното място, в повечето случаи. Правят се турнета в най големите градове – от 5 до 10. Всичко друго не се посещава, а хората са зажаднели….Ние сме събитието на годината за тях. Идват и родителите, събира се целият град.

– Какви са проблемите на хлапетата, които ти споделят, как изглеждат от твоята гледна точка?

– Много от учениците се чувстват подтиснати от други ученици. Един важен съвет към младите хора от мен, винаги да бъдат себе си, да не се променят от обстоятелствата. Примерно…Заради компанията да започнеш да пушиш, кажат ти, че е модерно и ти да се хванеш, да изпушиш първите две цигари, после следващите. Това е тъпо. На мен винаги са ми казвали: «Е, ти пък както не пиеш и не пушиш, какво правиш въобще, особено с тази водичка в дискотеката.» В Музикалното училище бях подложена точно на такива обстоятелства и натиск отвсякъде. Знаеш как е в тия години.

– Чалгаджийско ли е вашето поколение, както го обвиняват, поне голяма част от него?

-Бих казала, че всичко започва все пак от родителите на нашето поколение. Ние обаче сме тези, които можем да направим избора си всеки ден-какво да слушаме, без значение какво слушат нашите родители или нашите приятели. При децата ги няма тези граници-да слуша само фолк или само поп музика. Те, ако харесват нещо, слушат го, дори рок обичат. Няма вече строги ограничения, някаква свобода настъпва.

– Жълтата преса май вече те погна сериозно?

– Разбира се, но това не е толкова лошо, популяризират ме и те. Аз съм толкова позитивен човек, че приемам всичко като хубаво. Един вид, всеки ми обръща внимание… /смее се-б.а./. Ако аз не отида при хората, за да им кажа колко съм добра, те откъде ще разберат? И го правя. Така че по един или друг начин ме подкрепя и жълтата преса. Аз имам един клип с Лудия репортер Даниел Петканов, който беше и във «Вип брадър». Ние сме съседи на «Витошка», много сме близки, семейни приятели сме. Аз го бях поканила за един мой клип, когато той се беше разделил с неговата приятелка Александра, която в момента вече му е жена. Той, между другото, вече има 2-3 милиона гледания. Там играем двойка. Така тръгна този слух, че сме гаджета, въпреки , че в интервюта винаги и двамата казваме-ние сме само приятели. Когато той влезе в Къщата всички започнаха да пишат: «Ема го ревнува, тя е съсипана, каква е тази тайна сватба?» Това беше голям бум-значи аз съм съсипана, той ми е разбил сърцето, ще си слагам вече край на живота. Нямаше нищо такова, разбира се.Певицата Ева търси Адам

– Кажи сега за гаджето?

– Засега няма любим човек до мен. Може да се каже, че Ева търси Адам. Не съм пуснала още новината, че търся гадже, но мога да измисля някакъв кастинг.

– Със сигурност ще има много кандидати. Баща ти Теодор Георгиев не ревнува ли от феновете? Купил ли е пушка за зетьове?

– Да, да, ревнува доста. Той е неотлъчно до мен винаги. Татко е човекът, който най-много ми е помагал във всичко. Той е музикант, певец, като има 4 издадени албума. Баща ми е, мога да се похваля, първият диско изпълнител в България и ми даде доста силен тласък. С майка ми създадоха музикална агенция «Ева мюзик», която е кръстена на мен. Организират всякакви неща. Той даде началото и на моето развитие в музиката.
Като малка ме оставиха да решавам сама какво искам. Току виж съм измислила с нещо по-сериозно да се занимавам, но на мен са ми в кръвта музика и актьорското майсторство.

– Феновете ти са най-младите, най перспективни, в рамките на шегата? Ти имаше ли идоли?

– Моите фенове може да не са повече от тези на други тийнидоли, но са най-верните, мога да твърдя това. Моите първи идоли бяха много. Всички изпълнители, които съм харесвала като дете, си ги харесвам и сега. Аболютно всички български певци и актьори следя. Като започнеш от Лили Иванова, та до най-младите, които се доближават до мен като Сантра и Лора Караджова. С песните на всички от по-старата генерация съм израснала, благодарение на баща ми, който също е част от шоубизнеса Освен това, у дома имаме много голяма колекция, може би най-голямата у нас от дискове. Световна музика имаме всякаква – класика, поп, хип-хоп, рок, всичко. Имала съм просто шанс да си изградя добър музикален вкус. Диско музиката най-много ме влече и се чувствам най-силна там в изпълнение.

– Наскоро завърши в Музикалната академия. Имала си много възможност да учиш в чужбина, защо не ги използва?

– Вече мога да се похваля, че миналата година станах и магистър в Музикалната академия.. С това младо лице вече имам и титла /отново смях-б.а./ Университетите в чужбина много искат талантливи хора, дават веднага стипендии, но на мен ми беше ми мечта да уча и да завърша в България, защото много обичам тази страна. Сега ще ви кажа как я заобичах още повече. Преди две години баща ми каза: „Щом искаш да оставаш тук, трябва да обиколиш България, 100-те национални обекта. Ще сложим 100-те печата и тогава сама ще решаваш дали искаш да останеш. За няколко месеца с баща ми и диджей Пачо обиколихме 100- те обекта. Това е направо за рекордите на Гинес. Някои хора за 10 години не могат да ги обиколят, но ние се хванахме и го направихме.

– А как се запали по здравословния начин на живот?

– Оказа се, че всички известни хора, които следя, имат един и същ начин, говоря в мащабен план, световен, за учени звезди, лидери… От Айнщайн примерно, през Петър Дънов, музиканти, актьори , лекари, някои политици…Все хора, които са обичани и уважавани. Те са осъзнали, че трябва да се грижиш за вътрешното си развитие, духовното, всякакво, ако уважаваш себе си. Най-важното е сам да се развиваш, защото не можеш да помогнеш на останалите, ако не го правиш. Единственото, което можеш да сториш е сам да се развиваш и да даваш пример на останалите.

– Вярваш в позитивното мислене, в това, че мислите на човека могат да творят реалност, както личи и от песните ти…

– Определено е така. Веднъж съвсем случайно попаднах на една такава книга и ей така си я купих. От тази книга тръгнаха много други книги, филми, запознах се с много хора, които мислят по същия начин, вярват в тези неща. Разбрах, че дори, когато бях малка, нещата, които съм искала силно са ми се случвали. Използвала съм го още тогава. Визуализирам, представям си, че вече нещата са се случили и те наистина се случват… Примерно, когато съм искала да не ме изпитат, не са ме изпитвали. Когато си харесам някоя момче… Убедена съм, че можем да предизвикаме всичко, което искаме със силата на мисълта си. Вечер лягам и сутрин ставам с мисълта колко е успешно моето турне и то наистина е успешно. Изживявам всичко хубаво преди да се е случило и то неизменно се случва.Смятам, че няма нищо случайно….

Ди джей Пачо: Тя е най-позитивната певица в България

Ди джей Пачо, диджей, шофьор и охранител, го представя певицата. „Прави партита вече 20 години с баща ми“, допълва Ева. Ето какво пък казва той за нея:

„Тя е според мен най-позитивната певица в България. Пътуваме непрекъснато заедно и ни зарежда с огромво количество енергия. Човек не може да е тъжен с нея, няма как. Ние само пеем, прегракваме, още не мога да си оправя гласа. Много е весело, а и раздава любов на екипа, на феновете, на всички хора, до които се докосне. Тя е чудесен пример за децата и за младите хора, не пие, не пуши, излъчва позитивизъм. Иска да се срещне с всяко едно дете, което й пише. Има вече над 60 000 последователи.“

„Седмичен Труд“

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising