06 / 21 / 2024
Новини България Ергенът избяга от „сватбата“! Алек заряза и двете финалистки

Ергенът избяга от „сватбата“! Алек заряза и двете финалистки

Това се знаеше от месеци от широката публика

от infomax
0 коментари
Ергенът

Милионерът Алек Младенов не намери любовта си на остров Родос, където навремето е страдал и император Тиберий. Десетки странни дами се бориха за сърцето  на Ергена, но до финала стигнаха само две – Магдалена и Надежда. И двете доста по-големи от него. Не е нужно да си Ванга, за да се досетиш, че той ще избяга панически.

Момчето не е идиот

Едно е сигурно продуцентите си направиха майтап с Ергена, с кандидатките и публиката.

В последния епизод на „Ергенът“ „момите“ се срещат с най-близките жени на Алек – майка му и сестра му. Оказва се, че те съвсем  не са на едно мнение за  Магдалена, която е 8 години по-голяма от него.

„Представете си какво се случва, когато мъжът все още е физически активен, а тя не може вече. Това е биология. В един момент започва да им личи повече от на мъжете. Мъжете се променят физически, побеляват, но в много други отношения жените по-изразено се променят. Едва ли той си дава сметка за това. Влюбването не е нормален период в живота на един човек. Той лети. Това е патологично състояние и когато мине еуфорията, вече се виждат истинските неща“, отсече мъдро майката  след срещата си с Магдалена.

„Мога да кажа, че ми харесва и ако Александър иска да има връзка с това момиче, аз ще го подкрепя“, каза сестра му.

Майката на Алек не хареса особено и Надежда

Според нея тя също е прекалено възрастна за сина й. Коеот е ясно като бял ден.

„Настроена съм. Зорка е в бойна готовност. Видях млад, интелигентен човек, възпитан, търси себе си, търси пътя си и другар. Все още не знае какъв професионален път ще бъде добър за нея. Много си прилича с Магдалена – може би по прическата и облеклото. Имаше много общо между тях двете“, каза тя, за да не каже, че са

от един дол дренки

„Отпусни си душата, сега не е времето за крайни решения“, посъветва Алек майка му. Надали се е страхувала, че той ще се хване с някоя от тази менажария.

Тя призна, че не си представя сина си нито с Магдалена, нито с Надежда.

Алек твърди, че мнението на майка му и сестра му не може да му повлияе,  но явно му е дошъл акълът.

В края на епизода двете дами трябва да отидат под сватбена арка и да чакат ергена.

„Вървя към арката и към любовта на живота си. Това ми дава спокойствие“, споделя Магдалена в един от синхроните преди най-важния момент.

„Цялото ми сърце принадлежи на Алек. Обичам го. Представям си целия живот с него и съм на една ръка разстояние тази мечта да стане реалност. Искам да знам аз ли съм избраницата“, казва Надежда, вървейки към арката, където среща Магдалена.

„Ти ли трябва да ми кажеш нещо“, пита я Маги.

„Не, и аз чакам като теб“, споделя Надя.

„Защо“, попита Маги.

„Не знам“, заключва Надежда.

В този момент двете  виждяха, че към тях се задава водещият Наум, а не Алек.

„Бих искал да ви обясня ситуацията, но това може да го направи само човекът, който е решил такава да е развръзката. Последвайте ме“, поде той и ги заведе пред монитор, на който ергенът бе записал посланието си.

Думите му ни накараха да се смеем дълго

„Здравейте, красиви, невероятни жени. Искам да знаете, че сте перфектни, но аз не съм.

Маги, теб мога да опиша само с една дума – класа. Всяко едно появяване, поглед и присъствие, спират дъха ми. Не познавам друга жена като теб. Не жена, а украшение. Ти си толкова самоуверена, а заедно с това толкова чувствена, но и бойна, ранима и по детски чиста. Обожавам начина, по който ме гледаш. Аз, когато съм до теб, се чувствам пълноценен. Ти си тази, която провокира мъжката ми сила, както никоя друга досега. До теб се чувствам повече мъж, отколкото някога бих могъл да си представя.

Всеки миг с теб ми е безценен. С теб има само тук и сега. Говорихме си за това какви бихме могли да бъдем, но в съзнанието ми са се запечатали само ситуациите от настоящето, без обещания за бъдещето. От мига, в който те видях, разбрах, че не бих променил нищо в теб.

Надежда, ти заслужаваш името си

повече от всичко. Ти си празник, делник, утеха, фойерверки, пристан, приключение, спокойствие и веселие в едно. Това са качествата, които ме изумяват в теб. Ти си момичето от онази песен, в която няма толкова висока планина, нито толкова дълбока река, нито долина, толкова необятна, че да спре природата ти. Ти си цялата любов, която някой заслужава. Възхитителна си.

И сега идва трудното. Сигурно се чудите защо не съм до вас. Не ме интересува какво ще си помислят хората. Нямам и не съм дошъл с очаквания. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам последните няколко седмици.

Не ми дреме изобщо, че могат да ме приемат за страхливец. Мисълта да застана пред всяка вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Когато ме поканиха да участвам, се пошегувах какво ще стане ако се влюбя в повече от едно момиче. Но сега не ми е смешно.

Вярвам, не, убеден съм, че в този момент не мога да взема решение. Вярвам, не, убеден съм, че каквото и да реша, ще е едновременно правилно и грешно.

Защото големият въпрос е дали един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно и отговорът според мен е „не“. Любовта не мисля, че работи така.

Имаше вероятност да се разделя с една от вас, за да ми е по-лесно, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно.

Моля ви да ми простите. Каквото е писано, ще стане“, заяви Алек.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.6 / 5. Брой гласове: 86

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising