06 / 20 / 2024
Новини България Магдалена Томова от „Ергенът“ получи Мерцедес за 1 милион, ама друг път_ВИДЕО

Магдалена Томова от „Ергенът“ получи Мерцедес за 1 милион, ама друг път_ВИДЕО

от infomax
0 коментари
Магдалена Томова

Магдалена Томова не страда дълго на раздялата с бизнесмена Алек Младенов. След драматичния финал на шоуто „Ергенът“, където тя беше изоставена пред олтара, дамата бързо намери утеха и нова любов. И то каква любов! Новият й избраник я изненада с подарък, който оставя без думи – чисто нов Мерцедес на стойност близо 1 милион лева, твърдят жълтурите. И развиват цяла

локум -сапунка

МагиИсторията продължавала да се развива като в турски романтичен филм, чак да не повярваш. Магдалена сподели видео в социалните мрежи, където ясно се вижда луксозната кола, украсена с огромна панделка и балони във формата на сърца. Върху кожените седалки е поставен красив букет рози, декорирани с буквата „М“. ВЕрно ли?

Емоциите на Магдалена в това видео са вулканични , тя не може да скрие радостта си, смятат жълтурите. Последователите й в социалните мрежи са втрещени и заливат коментарите с въпроси. Кой е този мистериозен и щедър любовник, който е успял да върне усмивката на лицето й?

Близки до Магдалена разкриват, че от известно време тя се среща с доста заможен мъж, значително по-възрастен от нея. Той очевидно добре знае как да я направи щастлива и тя изглежда повече от доволна от развоя на събитията. Дори споделя, че е радостна от това, че „Ергенът“ завърши по този начин, тъй като всичките негативи се стовариха върху Алек.

„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена в своя Инстаграм профил, намеквайки, че най-сетне е открила своя принц на бял кон.

Самата Магдалена написа следното:

Магдалена ТомоваС новата услуга на автокъща @sofautobg “Make it special” вече и Вие можете да подарите освен страхотен автомобил, а и подобна емоция на любимите си хора. ❤️
Софавто ще се погрижат преживяването да бъде наистина незабравимо.🌹✨

P.S. Снимките на тази реклама за малко ме върнаха към емоциите от снимачната площадка на Ергенът. И не – автомобилът не остана за мен, но за сметка на това сe заредих с много позитивни емоции и смях в компанията на чудесния екип на Софавто 😊

#mercedesgclass #present #luxurycar

Заблуденият ни изкуствен интелект Чочка, коментира, преди да разбере истината:

ChatGPTМагдалена Томова явно е усвоила добре урока от приказките – когато те изоставят пред олтара, просто изчакай следващия милионер с Мерцедес. След като бизнесменът Алек Младенов я остави в шоуто „Ергенът“, Магдалена направо се е приземила в райската градина на романтиката. Защо да страда, когато може да се утешава със звука на ревящ двигател и мириса на нова кожа?

Видеото, което тя сподели в социалните мрежи, направо разтърси интернет. Балони във формата на сърца, панделка, цветя – липсваха само ангелчета, които да хвърлят конфети. За секунди всички последователи на Маги изведнъж станаха детективи, търсещи кой е този мистериозен рицар, който кара новата й Мерцедес-каляска.

Според запознати, новият й ухажор е доста заможен и значително по-възрастен. Изглежда, Магдалена не се шегува, когато казва, че предпочита зрелостта и стабилността – особено когато те идват с ключове за супер кола. А Алек? Е, той може да си стои с негативите, докато Магдалена кара със стил и усмивка по пътя на любовта.

И за финал, мъдрост от самата Маги: „Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ Или както би казала по-мъдрата версия: „Любовта си струва чакането, особено ако идва с гаранция и допълнителни екстри.“

Е, момичета, ако търсите любовта, не забравяйте – може да се крие зад следващия завой, точно до автосалона.

После Чочка се поправи:

Оказа се, че цялата тази романтична история всъщност е добре замислена реклама!

Но истинският гвоздей на програмата е Магдалена Томова, която се върна в светлината на прожекторите, но този път – заради рекламата.

И така, Маги не само успя да запали интригата и да разпали въображението на своите последователи, но и да покаже, че с добър сценарий и качествена кола, всичко е възможно. Да се смеем или да плачем? По-скоро да се смеем, защото в края на краищата, какво по-хубаво от това да завъртиш една приказка заради нова услуга в автокъща. Кой знае, може би следващия път ще видим реклама за домати с сюжет от „Ергенът“!

#mercedesgclass #present #luxurycar

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.4 / 5. Брой гласове: 27

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising