05 / 28 / 2024
Новини Мистерии СИМВОЛЪТ! ДРЕВНИТЕ ЗАГАДКИ НА ОРДЕНА НА РОЗАТА и ТАЙНИТЕ ГОСПОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ.1

СИМВОЛЪТ! ДРЕВНИТЕ ЗАГАДКИ НА ОРДЕНА НА РОЗАТА и ТАЙНИТЕ ГОСПОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ.1

0 коментари
СИМВОЛЪТ! ДРЕВНИТЕ ЗАГАДКИ НА ОРДЕНА НА РОЗАТА и ТАЙНИТЕ ГОСПОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ.1

СИМВОЛЪТ, СенЖермен Хераклейски, изд. „С.Стоева“

 

 

СТРОГО СЕКРЕТНО
SUB ROSA

Великият магистър на Ордена на Розата
до министър-председателя на България

Г-н министър-председател,

Написах в горния ъгъл на това писмо латинските думи, гарантиращи запазването на абсолютната тайна, защото тя е от изключително значение за нас.
Това писмо е първото на Велик магистър на Ордена до български властелин от близо 700 години. Разкрих Ви преди време опазената векове тайна за съществуването на Братството ни с цел да сме полезни във войната с Хидрата на бившите тайни служби, съюзена с влиятелни политици, Хидрата, чиято власт е навсякъде около нас.
Във връзка с изразеното пред мен Ваше желание Орденът на Розата да подпомогне правителството, оглавявано от Вас, в борбата със силите, които изсмукаха кръвта на България, Ви уведомявам, че за нас ще бъде велика чест да направим всичко възможно, за да съдействаме.

Решението да работим с т.нар. официални институции, макар и sub rosa, беше взето изключително трудно. Върховният ни съвет узря бавно и мъчително за него, но в крайна сметка то вече е факт. Надделя мнението, че Орденът има възможност да осъществи една от великите си мисии.
Ние можем да бъдем полезни предимно като съветници на ниво символи, разкриване тайните механизми за упражняване на власт, както и с разработването на различни възможни сценарии за отминали и бъдещи събития.
Вашето силно желание да осветлите скритите досега аспекти на прехода и изтичането на милиарди в посока от държавата към тайните центрове на власт, ни мотивира да Ви помогнем.
Искам обаче да Ви съобщя, че поверената Ви държава не съществува. Това звучи като шега, но за съжаление не е.
Българската държава е мъртва от 1986 г. Убита е по особено жесток начин.

Дори има данни, че е ритуално обезкръвена и погребана със сатанински ритуал. Това жертвоприношение е символично, с атрибутите на маскарад, но има своите напълно реални последици.
Повече от 20 години по-късно сили от бившите социалистическите служби за сигурност, ръководени от т.нар. си свръхсекретен Център, владеят контрола върху организираната престъпност, която замести държавата. Тя беше изсмукана, а органите и продадени, за да функционират в тялото на тайното Сатанинско общество, което я владее и днес. Наричам го така условно, защото то само формално има връзка с братството на Луцифер, както и с масонското. Водачите му нямат познанието и опита на истински окултни водачи. Те продължават да бъдат материалисти. Съмнявам се да познават дори бегло древния ръкопис Satana diathiki /Завещанието на Сатаната/.
Бутафорната власт, която цинично беше наречена демокрация и действаше на мястото на българската държава, получи силен удар, но това не променя факта, че българската държава е отдавна мъртва.

Хидрата още стиска гърлото на българите
Такива са изводите на единствения човек от предложените от Вас над 40 за връзка с нас, с когото сме готови да работим. Става въпрос за 36-годишния Ви сътрудник, наричан с кодовото име Мечът на възмездието, добро име за рицар.
Само за него сме почти 100 % сигурни, че ще запази в тайна нашата работа, което е абсолютно наложително с оглед вековните правила на Ордена. Той дори отговаря на изискванията за приемане в братството ни, което само по себе си е истинско чудо, защото те са изключително строги, само единици са хората на грешната земя, които могат да станат част от нас, съчетавайки необходимите качества с правото да носят плаща на Розата. Той не само отговаря на тях, но е приет за член на Ордена и по право. Това е привилегия, на която към днешна дата се радват само още четирима души в целия свят.
Какво беше изумлението ми, когато, изследвайки родословните дървета на ОСНОВАТЕЛИТЕ, открих, че той има кръвно право да бъде един от НАС, че му се пази наследствено място. Това ще рече, че е потомък на един от първите рицари на Ордена, създаден от Йоан, император на българи, гърци и власи, известен като цар Калоян, който с благословията на папа Инокентий III ръкополага за първи Велик магистър на Ордена сина си Витлеем през далечната 1204 г.
Тази кръвна връзка улесни значително моята задача, която беше да намеря вратичка в строгите вековни правила на Ордена. Оказа се, че в нашите архиви се пази свидетелство не само за правото му да влезе през парадния вход, но и за запазеното място, което той има тук от векове заради заслугите на предците си. Това нямаше да има значение, ако не беше издържал нашата проверка, но той успя.
Смятам всичко това за знак свише, че начинанието ни е угодно Богу. Личната проверка също даде обещаващи резултати. За да работим с него, беше наложително да го посветим в Ордена, поне най-общо да го запознаем с историята ни и нейното преплитане с тази на България и тайните общества, сливането на древните традиции с богомилските, преминаването им в Европа чрез албигойците, катарите и тамплиерите, с което се заех лично. Нарекохме новия си брат Йоан.

С поклон: Велик магистър на Ордена на Розата

P.S. Между другото, специализацията, на която сте го изпратили във ФБР и при британските „пазители”, е дала отлични резултати. Той познава добре духа и логиката на много от древните традиции, което улеснява работата ни. Повдигнах пред очите му само крайчеца на вековното було, което така успешно крие нашето общество от външни погледи. Вероятно не Ви е известно, но той е автор на едно доста интересно, малко наивно четиво, на което аз бях първият читател. Просто защото лично му заповядах да го напише след посвещаването. Прилагам двете части.
2 октомври, 2021 г.
P.S. Когато написах датата на писмото, си дадох сметка, че днес е годишнина от убийството на бившия премиер Андрей Луканов на столичната улица „Латинка”. В доклада на Йоан това име заема ключово място.
I

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising