06 / 21 / 2024
Новини Свят Съпругата на Навални: Вие хора ли сте? Защо не давате лекарства на Алексей?

Съпругата на Навални: Вие хора ли сте? Защо не давате лекарства на Алексей?

0 коментари
Алексей Навални

Съпругата на руския опозиционен лидер Алексей Навални, Юлия, заяви, че администрацията на наказателната  колонията IK-6 забранява на адвокатите да дават лекарства на болния й съпруг,  не го лекува и „особено влошава условията на задържане“. Това съобщи самата тя в своя Instagram.По думите й той е буден в шест сутринта и не му позволяват да лежи през деня, въпреки високата температура, която е от поне седмица.

„Няма да се обръщам към Путин тук, както обикновено, с него всичко е ясно. Ще се свържа с администрацията и медицинския персонал на ИК-6. Вие хора ли сте като цяло? В края на краищата родителите и децата ви чакат у дома да се приберете от работа. Какво се върти в главата ви, как живеете, радвайки се, че умишлено сте заразили човек, не го лекувате и не му давате лекарства?

По-рано днес изданието „Сирена“ съобщи, че политикът е поискал отлагане на изслушването  в колонията по ново дело поради влошеното си здраве.

„Загубих  4 дни да искам допълнително количество вряла вода. Няма да лежа в болница, въпреки че имам нужда. Отговарят ми:  „Не можем да ви настаним в лечебното отделение, защото има болни от грип, само ще се заразите“. В същото време моят съкилийник е отведен от мен за един ден в медицинското отделение и след това е върнат ”, цитира изданието думите на Навални.

Алексей Навални беше изпратен в наказателна килия за десети път по време на престоя си в колонията. На 9 януари адвокат Вадим Кобзев каза, че политикът е в ШИЗО „с температура, кашлица и треска“.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising