07 / 22 / 2024
Новини Свят Тръмп се ядоса: Кога ФБР ще нахлуе в многобройните домове на Байдън, дори в Белия дом?

Тръмп се ядоса: Кога ФБР ще нахлуе в многобройните домове на Байдън, дори в Белия дом?

Главният прокурор Мерик Гарланд поиска от своя колега от Чикаго да разсекрети документитеq които след това бяха предадени на Националния архив

0 коментари
Тръмп се ядоса: Кога ФБР ще нахлуе в многобройните домове на Байдън, дори в Белия дом?

„Доналд Тръмп изглежда ядосан: „Кога ФБР ще нахлуе в многобройните домове на Джо Байдън, може би дори в Белия дом? Тези документи по никакъв начин не са разсекретени“, написа Тръмп в социалната истина, споделяйки статията на CBS с разкритията за откритите в частния кабинет на Байдън секретни документи.

Министерството на правосъдието разследва и секретните документи, съхранявани от бившия президент Доналд Тръмп в имението му във Флорида. Агентите на ФБР извършиха разрешено претърсване на 8 август миналата година във вилата му в Мар-а-Лаго, като откриха сто „класифицирани“ документи сред хиляди други.

Текущият скандал
Около 10 „класифицирани“ документи, т.е. строго секретни, бяха открити в стария офис на Джо Байдън в Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engagement, мозъчен тръст във Вашингтон, който носи името си от самия президент на САЩ. Документите датират от годините му като вицепрезидент и бяха открити през ноември.
Главният прокурор Мерик Гарланд поиска от своя колега от Чикаго да разсекрети документите, които след това бяха предадени на Националния архив. Тяхната идентификация е извършена няколко дни преди междинните избори, според специалния съветник Ричард Заубер.

Байдън е използвал офиса редовно от средата на 2017 г. до началото на президентската си кампания

Заубер добави, че Белият дом си сътрудничи с Министерството на правосъдието и Националния архив, въпреки че нито една от институциите не е коментирала инцидента. Нито точната сума на картите, нито съдържанието са ясни, въпреки че телевизионният оператор CBS подчерта, че те не включват ядрени тайни.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising