06 / 21 / 2024
Новини Свят Rog Phone 8 Pro е най-мощният смартфон

Rog Phone 8 Pro е най-мощният смартфон

от infomax
0 коментари
Rog Phone 8 Pro е най-мощният смартфон

Rog Phone 8 Pro е най-мощният смартфон, който можете да закупите днес / снимка ASUS

Авторите на популярния мобилен бенчмарк AnTuTu публикуваха списък с най-мощните Android смартфони в света. Той съдържа само онези устройства, които се предлагат на международния пазар – и е забележимо различен от подобен топ за Китай.

Лидер на върха е ROG Phone 8 Pro, който отбелязва

2,11 милиона точки

в тестовете. Той включва Snapdragon 8 Gen 3, най-мощният процесор, наличен в устройство с Android днес, и усъвършенствана система за охлаждане GameCool 8.

Веднага след него в челната тройка са Nubia Red Magic 9 Pro и iQOO 12, които също работят на Snapdragon 8 Gen 3. Този процесор няма проблеми с прегряване и throttling, така че смартфоните на него могат лесно да стартират всякакви приложения и игри на максимална графика настройки.

Топ 10 включва още Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14, OnePlus 12, Galaxy S24 Ulra, Honor Magic 6 Pro, Galaxy S24+ и iQOO Neo 9. Както можете да видите, почти целият топ 10 принадлежи на базирани на Qualcomm модели.

Заедно с водещия рейтинг, AnTuTu актуализира най-ефективните Android смартфони от среден клас за международния пазар. Тук местата са разделени точно наполовина: пет модела за Qualcomm, пет за MediaTek.

Лидер на върха е Poco X6 Pro,

базиран на Dimensity 8300-Ultra. Той е далеч пред всички свои конкуренти, но скоро ще отстъпи лидерството си на по-мощния Poco F6.

Преди това UNIAN сподели десетте най-популярни смартфони на пазара с изкуствен интелект. Смартфонът, използвайки AI, ще създаде кратко резюме на бележки, ще ви помогне да обработите снимки или да прехвърлите телефонно обаждане в реално време.

И ако сте уморени от  „телефони с лопата“, експертите са избрали 8-те най-добри компактни устройства на пазара. Тези смартфони не само ви радват със своите характеристики, но и се побират удобно в ръката ви.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising