04 / 23 / 2024
Новини Мистерии Психолог: Срещнах човек от друго измерение

Психолог: Срещнах човек от друго измерение

0 коментари
Психолог: Срещнах човек от друго измерение

Ще ви разкажа за една среща, която стана случайно преди доста години. Тогава приказките за хора от друго измерение ми се видяха интересни, но нереалистични. Записах ги, за всеки случай.
Мина време и в един тежък миг записите от тази среща се превърнаха в изумително откровение, в глас от небесата, само в един миг промени живота ми, но за това ще говорим друг път.

Този човек се появи в редакцията на „Труд“, където работех тогава неочаквано, после изчезна. Не знам нищо за съдбата му, но знам, че не се появи случайно.

 

Жоро Капитански е психолог по образование ,

но твърди, че е срещнал хора от хора от друго измерение . Убеден е, че в тази наука само може да спечели ако взима под внимание кармичната предопределеност на съответния пациент. В момента се занимава с рисуване.
Поводът за срещата ни е неговото твърдение, че преди 15 години в кафене срещнал човек от друго измерение.
Ето какво разказва:

„Как се появи там, аз не видях. Той ми каза така:

„Чувал ли си за адептите?

Това сме ние, тези които са преминали човешкия етап на развитие. В религията това са светците.“ Не ми каза името си. Имаше вид на индиец – великолепно, фантастично оформено тяло. Очите му бяха невероятно красиви и имах усещането, че заемат почти половината от лицето му. Личеше, че има изключителен интелект. Черепът му беше гладък, идеално оформен, с много хубава гладка кожа. Когато си тръгна, десетина минути бях като ударен от гръм. В първия момент си помислих, че е йога. Говореше на перфектен български. Каза ми, че за тях не представлява проблем да говорят на всички езици. Аз попитах: „Не мислите ли, че мога да помисля, че ме лъжете“.
Той каза: „Аз нямаше да вляза в контакт с вас, ако даже си го бяхте помислили. .Предварително знаех, че сте чели много. Аз се срещам с много хора, но малко са подготвените, които могат да приемат информацията.“ Цивилизацията, която ни е създала, идва от Сириус, твърди човекът и продължава .-

Тя е дошла на Земята и е създала физическото тяло. Те са взели човекоподобни маймуни, но са били обработени генетично. В Царичина има скелет на човешко същество отпреди разделянето на половете. Каза: „Няма да ви допуснем до тази информация, защото можете, като я получите, да овладеете безсмъртието. А при нивото ви на духовно развитие това означава

да се обезсмисли актът на изгонването от Рая“

Попитах го защо е толкова тежка съдбата на България. Той каза, че кармичният недостатък на българите е унищожаването на богомилството в България.
Човешкото тяло е биологичен скафандър, създаден, за да може душата да пребивава в условията на Земята, твърдеше той.

Попитах го: „Какво мислите за хората, които се раждат с физически увреждания или стават инвалиди по време на настоящия си живот?“

После му разказах съдбата си
Аз като 6-месечно бебе заболях от детски паралич. Бях парализиран. До 5-годишна възраст не бях проходил. Огромният ми въпрос беше ЗАЩО АЗ? Той ми го обясни. Аз, когато ме ядосат, от дете съм искал да счупя на този, който ме ядосва, краката в глезените и ръцете в лактите. Питал съм различни хора какво искат да направят с този срещу себе си. Всеки ми е казвал нещо различно. Една екстрасенска твърди, че съм бил инквизитор в Испания и съм чупил краката и ръцете на жертвите и това е останало на подсъзнателно ниво. Баща ми е бил една от жертвите. Често пъти в едно семейство се събират най-големите врагове, за да се научат да се обичат. Всичко е предопределено дори ако паднеш и си счупиш ръката.

Записа Светослав ПИНТЕВ

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising