05 / 28 / 2024
Новини Свят Памела Андеръсън: Налетях върху Джак Никълсън, който правеше тройка в имението на Playboy

Памела Андеръсън: Налетях върху Джак Никълсън, който правеше тройка в имението на Playboy

Предполагам, че това го доведе до края, защото се изсмя, усмихна се и ми каза: "Благодаря, скъпа", разкрива Памела Андерсън пред списанието.

0 коментари
Памела Андеръсън: Налетях върху Джак Никълсън, който правеше тройка в имението на Playboy

Налетях върху Джак Никълсън, който правеше тройка в имението на Playboy, твърди Памела Андерсън. Сексимволът от добрите стари времена скоро ще представи документалния филм за живота си – Pamela, a love story, чиято премиера е на 31 януари по Netflix. По същото време ще се появи и автобиографията й Love, Pamela, където говори за отношенията с децата си, любовния живот и филмите си.

В безкрайно интересно интервю за Variaty по този повод 55-годишната вече „спасителка“  разкрива някои крайно любопитни подробности за живота си, но най-любопитните са за живота на другите.

Случайно видяла, милата Памела, как холивудската звезда Джак Никълсън прави тройка в имението на Playboy, тя самата неволно го докарала до края…. Дали не е видяла всичко това, защото сама е участвала в тройката, това е интересен въпрос.  Тя твърди друго. Сексбомбата, прочула се със „Спасители на плажа“ разказа как вижда носителя на Оскар да се натиска с „две красиви жени“, когато влиза в банята, за да си оправи червилото.

„Всички се кикотеха и се целуваха до стената. Минах покрай тях, за да използвам огледалото над мивката. Опитвах се да не гледам, но не можах да се сдържа и хванах погледа му в отражението. Предполагам, че това го доведе до края, защото се изсмя, усмихна се и ми каза: „Благодаря, скъпа“, разкрива Памела Андерсън пред списанието.

Памела твърдеше още преди време, че всички модели, участващи в групов секс, искала да видят как тя ще го прави с Хю Хефнър, на кото тя беше любимка, но не станало.

„Голите момичета бяха долу и след това започнаха да се качват нагоре. Седем модела бяха върху Хефнър, погледнах ги и разбрах, че те са били в очакване, че аз ще правя секс с него“, каза актрисата. Въпреки факта, че в медиите многократно се появяват интимни снимки и видеа на Андресън, актрисата твърдиа, че никога не е участвала в оргия.

Памела Андерсън е на 22, когато пристига в Лос Анджелис от Канада, бягайки от годеник, който я насилва.

Списание Playboy поема сметката за хотела, както и самолетния й билет за първа класа, надявайки се, че тя може да бъде потенциален модел на корицата за изданието през февруари 1990 г.

Всъщност Playboy знаят какво правят, защото Памела Андерсън става следващата северноамериканска сексбомба (точно както Мерилин Монро преди нея) и една от най-разпознаваемите жени в света.

Тя държи  рекорд с 11 корици на мъжкото списание

В много отношения феноменалният сериал „Спасители на плажа“ – гледан в около 150 страни по света, лежи на нейните …гърди. По онова време в лицензионните договори за излъчване на сериала присъстват така наречените клаузи за Памела, защото много от международните телевизионни оператори се интересували да закупят само епизодите, в които тя се появява.  Памела твърди, че не е получила нито цент от тази работа.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising