05 / 28 / 2024
Новини Партньорски статии Как да изберем най-добрия антиперспирант за контрол на изпотяването

Как да изберем най-добрия антиперспирант за контрол на изпотяването

от Ивайло Петков
0 коментари
Специалната серия продукти Odorex

Нормалното потене следствие на физическа активност, горещина, стрес или  висока температура, всъщност е нещо добро за тялото. Въпреки това и то оставя неприятни миризми след себе си. От друга страна идва обилното потене наречено хиперхидроза, което вече е специфично състояние, и освен лошите миризми, то може да има сериозен ефект върху самочувствието на човек.

Съвременната наука е работила много са създаването на продукти от типа антиперспиранти, които се предлагат в най-различни опаковки: кремове, на прах, рол-он, спрей.

Специалната серия продукти Odorex Дезодориращите продукти са създадени да ограничават неприятните миризми от потта. Антиперспирантите добавят и нещо повече – дълготраен контрол над обилното изпотяване.

 

За хора, които страдат от прекомерно изпотяване (известно като хиперхидроза), антиперспирантът е по-ефикасен вариант от всички други методи използвани в ежедневието.

Как действа антиперспирантът?

Механизмът на действие зависи от активните съставки в самата формула против изпотяване, но при всички положения целта е холинергичните мускаринови рецептори на потните жлези, като намалява тяхната активност и по този начин намаляват производството на пот.

спрей за подмишници с удължено действие или рол-он за подмишници с удължено действие, както и спрей за крака.

Специалната серия продукти Odorex представлява антиперспиранти в различни разновидности: спрей за подмишници с удължено действие или рол-он за подмишници с удължено действие, както и спрей за крака. Разликата в продуктите от серията е във формата – спрей или рол-он, и в приложението – подмишници, длани или крака.

Важно е да се знае, че за всеки продукт от серията има приложени наставленията за употреба, от чието спазване зависи така търсеният от вас успех в битката с обилното потене.

И все пак, как да изберете антиперспирант?

 Продуктите Odorex са маркирани според основното си действие. Така че например, ако имате проблем с потенето на краката, можете да изберете Odorex Foot. Ако обаче търсите цялостно решение, на ваше разположение е рол-он Odorex Deo, който има удължено въздействие и при правилното използване, носи страхотни резултати.

Как да изберем най-добрия антиперспирант за контрол на изпотяването

Следователно най-лесно ще изберете антиперспирант, когато познавате добре тялото си и имате нужда от конкретен продукт, който да ограничава потенето на ръцете, краката, подмишниците…Когато обаче забележите симптоми на хиперхидроза, тогава е добре да се консултирате с лекар. След това ще знаете дали като част от рутината си против изпотяване ще можете да използвате рол-он антиперспирант или спрей Odorex.

Още по-добре, когато знаете каква е причината за обилното потене, с приложената схема на продуктите, ще можете да се ползвате от комфорта, който ще получите следствие на правилното му използване.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising