05 / 25 / 2024
Новини България Изтърка ли се пода в офиса?

Изтърка ли се пода в офиса?

Винилови подови настилки - ефективно решение за офиса

0 коментари
Изтърка ли се пода в офиса?

Съвременните подови настилки за офиси независимо дали са винилови, ламинат, класически дървени, килими, може да издържат изпитанието на времето, но не траят вечно. Както всеки друг продукт, подът се изтърква, изхабява, избледнява – според това какъв вид е.

Много са обстоятелствата, които влияят на подовата настилка в офиса и тя да се изтърка; такива са неправилна инсталация, натовареният трафик, лошите условия, неправилният избор. Затова ние от Диас Флоринг идваме с най-добрите решения на българския пазар за подови офис настилки и услугата свързана с подмяната, инсталацията и поддръжката.

Натовареност при различните настилки

Съвсем нормално е различните подови настилки да имат различна степен на издръжливост при натовареност. Още повече помещенията в офиса са най-различните и например в сървърните помещение ще се търси подова настилка, която е антистатична и не чак толкова издръжлива на пешеходен трафик, докато настилката в помещенията със служителите ще трябва да издържа на натовареността упражняване от постоянното влизане и излизане на клиенти и персонал.

Производителите на съвременни подови настилки са длъжни да означават своите продукти според тяхното предназначение. Например, ако даден винилов под е предназначен за офис, а друг за ползване в битова сграда, това трябва да е означено. Също така дадената настилка идва с технически характеристики: дебелина, размери, начин на полагане, цвят и мотиви. Така че при поръчка на даден продукт, вие предварително знаете неговото предназначение и технически параметри.

Изтърка ли се пода в офиса?

Цена и време за подмяна

Има различни видове решения при инсталация на подова настилка в офиса. Има инсталация при нова сграда, където подът не е имал предишна настилка, има и услуга свързана с премахване на стария под и полагане на нова настилка. Цената на новата настилка обикновено е на квадратен метър, така че се изчислява големината на помещението и цената на труда на майсторите.

Когато услугата изисква подмяна на стара подова настилка в цената влиза премахването на стария под, изхвърлянето на отпадъка според законовите норми, след това подготовката на субстрата и полагането на новата настилка. Относно времето за подмяна, то не е много дълго. Майсторите на Диас Флоринг работят бързо и ефективно във всеки етап от изпълнението.

Fortis на Grabo – какво да очакваме

Едно от най-нестандартните решения за офис настилка е моделът винилова настилка Fortis на Grabo. Тя е хомогенна настилка, което значи, че има само един основен слой, който поема цялото натоварване. Тя е един от продуктите с най-голяма износоустойчивост и следователно издръжливост на натоварен трафик. Затова се препоръчва за офиси, клиники, образователни сгради, административни сгради.

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising