07 / 14 / 2024
Новини България SEO одит или защо нещата се случват

SEO одит или защо нещата се случват

0 коментари
SEO одит или защо нещата се случват

Не сте чували за SEO одит? Ние от MOXX Advertising освен, че изпълняваме услугата по възможно най-професионален и актуален начин, ще ви обясним какво означава тя и с какво може да помогне на вашия бизнес.

Какво е SEO одит

SEO одитът е процесът на анализиране на това доколко вашият онлайн сайт е свързан с най-добрите практики, от които зависи да бъде винаги нависоко в резултатите на търсачките, следствие на органично търсене. Обикновено това е първата стъпка към „преслушването“ на сайта към даден момент, с цел да се работи по плана насетне, който ще има и измерими резултати. Целта на одита е да идентифицира възможно най-много основни проблеми, засягащи ефективността на всеки един сайт, който бива намиран чрез органично търсене.

 

SEO одит или защо нещата се случват

– защо да правим одит

SEO одитите са важен, необходим компонент за поддържане на вашата SEO стратегия актуална. Ако вашият уебсайт не е правилно оптимизиран за търсачките и техните алгоритми, както и за поведението на клиентите, вие пропускате значително количество трафик от търсачките, както и внимание на потенциалните си клиенти.

– какво ще ни предостави като информация

SEO одитът е задълбочена оценка и анализ на силните и слабите страни на вашия уебсайт от техническа и маркетингова гледна точка. Много е важно самият одит да бъде направен от професионалисти, които навлизат в дълбочина и разглеждат всеки един компонент на сайта, който следва да бъде обследван от самите търсачки. SEO одитът на уебсайт ви дава представа за това как вашите потенциални клиенти взаимодействат с вашия уебсайт и как да увеличите трафика, също така ви показва дали настройката ви на сайта е актуална спрямо пазарните реалности и актуалните изисквания на търсачките.

– периодичен одит

Периодичният SEO одит е задължителен за всеки амбициран клиент да бъде винаги на нивото на пазара, в който позиционира бизнеса си. В зависимост от големината на бизнеса ви и на спецификите на уебсайта, ние предлагаме до 2 пъти годишно SEO одит за малки бизнеси и до четири пъти годишно SEO одит за големи компании, които се намират на високо конкурентен пазар.

Как да използваме SEO одит

Как ще използвате SEO одит зависи изцяло от вашето желание като бизнес. Услугата е приоритет на най-добрите SEO специалисти, които правят анализ на целия сайт; регистрират грешките и пропуските в сайта, проверяват за излишно съдържание и за най-неочаквани за вас неща, които пречат на качеството на сайта. Ние в MOXX Advertising притежаваме този експертен екип, чрез който ще се възползвате от услугата SEO одит по най-подходящия начин за вас и вашия бизнес.

 

SEO одит или защо нещата се случват

Какво следва след SEO одит

Нашият екип от SEO специалисти изготвя за вас конкретни стъпки, които трябва да се предприемат след приключване на одита. Целта е за определено време да се направят необходимите промени и сайтът да започне да функционира според направените промени. Вие вече сте платили за услугата, разбрали сте всичко необходимо за сайта на вашия бизнес и сега трябва да решите как да продължите, за да може инвестицията ви да не бъде загубена.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising