05 / 25 / 2024
Новини България Нищо и никакъв дрон край Тюленово, а превъзбуди Тагарев, Нинова и Пеевски

Нищо и никакъв дрон край Тюленово, а превъзбуди Тагарев, Нинова и Пеевски

от infomax
0 коментари
Нищо и никакъв дрон край Тюленово, а превъзбуди Тагарев, Нинова и Пеевски

Министърът на отбраната Тодор Тагарев стигна до гениалния извод, че е възможно падналият край Тюленово дрон да има някаква връзка с войната в Украйна. Не думай, Тодоре… Някой напет ексрасенс работи в министерството явно, като в славните времена, когато шапкарите копаеха в Царичина , за да  търсят на Адам баба му и дядо му в едно.

Делян Пеевски като един народен трибун взе нещата в свои ръце, а  Корнелия Нинова настоя за оставката на военния министър Тагарев.

Прочутият от тук до Вашингтон депутат Делян Пеевски от ДПС очаквал днес да има извънредно комисията по отбрана, където да бъде изслушан министъра на отбраната Тодор Тагарев, за да даде информация по случая с падналия дрон край Тюленово, както заяви самият той пред журналисти в парламента.

Пеевскиавторитетно  коментира, че очаква военният министър да ги запознае със случая. Да го запознае лично него, вероятно е искал да каже.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пък изкова непреходна метафора -падналият дрон показвал  „еманация на липсата на държава“.

На въпрос дали трябва да се притесняваме за националната сигурност, Нинова отговори, че

много трябва да се притесняваме

„Този факт оправдава нашата позиция от началото на войната, че трябва да се търсят преговори и мирен изход. Намираме се на няколкостотин километра от бойното поле, можеше и да се очаква, че ще се случи такова нещо, така че отново призоваваме да се прекратят военните действия от двете страни и да се търси мирен изход от кризата“, каза тя. Демек, Путин да прибере награбеното и да гушне БСП-то от благодарност.

Ппълна безотговорност и липса на държава има, разправя Нинова.

„Не може от снощи вечерта до днес никой да не реагира, защото не можело да се реагира в тъмната част на денонощието. Второ, всички видяхте как се обезврежда това съоръжение – с пушещ върху него полицай, с друг, който по потник гази из водата и пада от камъните, и го пипа с пръст, за да види дали мърда. Това е еманация на липсата на държава“, гордо отсече Нинова. Само едно не разбрахме-

мърда ли?

Превъзбудиха се тези хора, еий, нищо и никакъв дрон край Тюленово, а такива изявления, такива откровения.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising