04 / 17 / 2024
Новини Смях през сълзи Символично! „Българска“ свиня препуска из Лондон с нож в гърба

Символично! „Българска“ свиня препуска из Лондон с нож в гърба

0 коментари
Символично! "Българска" свиня препуска из Лондон с нож в гърба

Очевидци разказват как едни българи, живеещи в Лондон си купили  угоена свиня, за да си я заколят в двора по празниците, та да им излезе по-евтина мръвката. Стара българска традиция, нали така?

Хайванчето обаче се оказало подмолно и много коварно същество. Хукнало по английската  ливада, а после и по улицата със забито в сланините хладно оръжие. След проклетата свиня се втурнал побеснял балкански субект, размахващ гол в ръката нож. Нещо като Любо Нейков със сатъра, кървите и потника в плаката „Мисия Лондон”, но на живо.

Британците и гостите на столицата имали възможност да гледат от първия ред този неповторим екшън, но нали са си чеда на мъгливия и сдържан Албион, не им харесал.

Станал страшен скандал, дошли от полицията, от кметството, от пожарната, де що има институция на Нейно Величество, разбира се, и  природозащитниците за капак. Последните направо виели от ужас и възмущение.

Нашите хора били глобени от няколко места, та им се събрало да плащат хиляди паундове. Евтиното се оказало невероятно скъпо, но и тази година по Коледа е много вероятно българи да колят свини по дворовете на Лондон, Париж, Рим, Берлин и пр.. Кръвта вода не става.

Нещо още по-интересно се беше случило и преди години, пак в Лондон, когато едни родни роми врътнали на шиш няколко лебеда, собственост по закон на кралицата, сега на краля, за да почетат Василица.

Надали са платили глоба, те за такива глупости не плащат, нито по света, нито у нас. Че лебедите били на кралицата, много важно, ако ще и на японския император да са. Добре че в Страната на изгряващото слънце  нямат място да гледат животни, та не сме се прочули и там. Те хранят и поят тамагочита, които не стават за колене.

Историята с лондонската свиня, а и тази с лебедите, е повод за размисъл, дали нещата опират само до парите. По-вероятно е необходимостта да принесеш жертва, която после да изядеш, да е кодирана в нас, да  е  съкровената необходимост на дивака да пролее кръв, за да умилолостиви висшите сили.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising