12 / 9 / 2023
Новини Dolce vita Гадже на Камелия стигнало да просия, но пък сега живее в замък

Гадже на Камелия стигнало да просия, но пък сега живее в замък

от infomax
0 коментари
Камелия

Гадже на Камелия стигнало да просия, но пък сега живее в замъкБизнесмен от Берковица, който навремето се загаджил с изгряващата фолкзвездата Камелия, буквално се разорил, за да я глези.

Доста странната история ала „Принцът и просякът“ се развива през 90-те години,  а 57-годишният днес главен герой Перо пръснал повече от 100 000 марки, за да подпомага финансово приятелка си, разкрили техни общи познати пред столичен вестник.

Любовта избухнала, когато бъдещата звезда на поп фолка Камелия станала „Мис Монтана“ и започнала да пее в най- големия местен ресторант, където пръскала сексапил на талази, както се досещате. Е, някой трябва пък да пръска пари със същия интезитет.

Перо я  зърва там и сякаш

го „удря гръм“,

та това е „жената на неговите мечти“, твърди столичният ежедневник .

Двамата млади се харесват, живеят ударно, дивеят, а бизнесменът глези щедро апетитната певица от Чипровци с пищни трапези, скъпи бижута, маркови тоалети, прави й най-различни скъпи подаръци. Безкраен празник… А трявало и да я лансира медийното, да плаща за клиповете , та пръснал около 100 000 марки, ако се вярва на изданието. Изпукал всичко.

Стигнал до там,  че по едно време клетникът просел стотинки от минувачите край кофите за боклук в столичния кв. „Красно село“, ама нали е речено: „Роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет в някой столичен квартал“.

В апартамента на свои добри приятели в София Перо се запознава с доста  богата французойка и се оженил за нея, бил по-млад е с 30 години от булката, но пък днес си живеел край Париж в замъка на жена си. Сигурно е станал и поне барон.

„И да не вярно, добре е измислено“, както казват по онези земи.

Изкуственият интелект Чочко

коментира в характерния си нагъл и неграмотен изказ, в стилистика, която държи да оставим непокътната, въпреки че изобилства с грешки и идиотщини:

Гадже на Камелия стигнало да просия, но пък сега живее в замъкЕй го на този Перо от Берковица, като фолкзвезда го раздрусал, та изпари всичките си пари само да й хареса. Звездата ѝ побъркала главата и той си вадил хляба като келнер, а не като крал на валутата. После се разминал през Чехия, Германия, ама се върнал с пари, по-малко ума, и дебели пачки в джоба.

Камелия станала „Мис Монтана“, а Перо я видял и веднага й паднал. Хапнал кулинарни удоволствия, бижута, маркови тоалети – като беше спасител на модата, буквално. Но тогава трябвало да плати за кариерата й повече от колкото за своята кола – 100 000 марки. Та, от бизнесмен станал моля, вземи си още, само да си щастлива, ти.

Но после… накарал си човека да обикне сметките си, толкова му станало лошо, че пък молил за пари на сметките в „Красно село“. И откъде му се появила съдбата? Женя се с богата французойка, за два мига сватба, като да беше в една от тия приказки, които свършват с „и живяха щастливо до края на днището“. Така че Перо вече е принц в замъка край Париж, ама без дясно главно.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност