06 / 20 / 2024
Новини България Дебора, която инквизираха с макетно ножче, грейна с нова коса

Дебора, която инквизираха с макетно ножче, грейна с нова коса

от infomax
0 коментари
Дебора, която инквизираха с макетно ножче, грейна с нова коса

Историята на Дебора Михайлова от Стара Загора, която претърпя  брутално насилие,  ужаси , но и обедини българите, обедини ги срещу насилието.

Месеци след  жестокото нападение и инквизицията с макетно ножче , за което е обвинен Георги Георгиев, това силно момиче продължава живота си.

Дебора вече има нова коса. Снимки, на които тя позира с две интересни перуки, бяха разпространени от фризьорски салон Magama.

Косата на момичето беше обръсната, носа счупен, а по тялото бяха нанесени множество прорези с макетно ножче, зашити после с 400 шева.

Обвиняемият, Георги, беше

задържан и пуснат

след 72 часа, но мощната обществена реакция наложи повторното му задържане под стража – първоначално заради за заплахи с убийство над Дебора, които е отправил със съобщения.

Наскоро тя даде и първо интервю, в което говори за отношенията си с Георги, запознанството им, насилието и развръзката във фаталната вечер.

Тя месеци наред била „възпитавана“ с шамари и удари в корема, Георги дори й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от дома й казвал ,,Няма да оцелeеш“. ,,Крила съм синини в фон дьо тен, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза:“Знам какво правя няма да умреш“, разказа през сълзи каза Дебора във видеото, публикувано в канала на Цанов „Напред и нагоре“.

С Георги се запознали през септември миналата година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев

работил в нощния клуб като охрана,

където двамата се видели за първи път. Той пускал Дебора в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички, на които искал пари, за да влязат.

Георгиев работил незаконно, без договор твърдиа момичето. Дебора казва, че никога не се е напивала, не е употребявала наркотици. Майката на момичето показа отрицателен тест за наркотици направен ден след трагедията. „Винаги, когато ходя на дискотека си взимам вода и държа в ръка през цялото време“, разказа момичето.

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.5 / 5. Брой гласове: 6

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising