05 / 25 / 2024
Новини Хороскопи Астрологичен съвет за 23 май 2023

Астрологичен съвет за 23 май 2023

0 коментари
Астрологичен съвет

Астрологичен съвет за всички зодии: Любовта е най-голямата сила, която носим в себе си. Колкото повече любов излъчваме, толкова по-силни, по-добри и по-здрави ставаме, а животът ни се изпълва с радостни и хармонични дни.  

Астрологичен съвет за 23 май 2023 Ефективни офис настилки

Дневен хороскоп за 23 май 2023

Любовен хороскоп за 23 май 2023

Астрологичен съвет за 23 май 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет

Днес отделете време, вземете бял лист и химикал. Започнете да пишете за какво сте благодарни в живота си. Пишете, не спирайте, докато не започнат да ви потичат сълзи от очите, но не от умора, а силните емоции, които ще излязат от сърцето ви на повърхността. Ако почувствате лекота, следвайте тази практика.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет

Днес помислете върху думите на Беренд: „Никой човек, място или предмет не може да ви даде щастие. Те могат да ви дадат причина за щастие и усещането за удовлетворение, но радостта от живеенето идва отвътре.“

Астрологичен съвет за 23 май 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Планетата и човечеството се нуждаят от вас, също толкова, колкото и от всички останали живи същества. Ето защо, времето не е пречка, за да правим всеки ден, поне по едно добро дело.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Ако животът не се променя, едва ли бихме могли да съществуваме. Вселената и всичко в нея непрекъснато се променя, защото всичко е енергия. Енергийният поток е в постоянно движение. Затова, ако искате да промените нещо в живота си, не трябва да стоите на едно място.

Астрологичен съвет за 23 май 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 23 май 2023

За да промените вашата околна среда, е необходимо само да промените начина си на мислене и емоциите, които изпитвате. А законът за привличането ще отрази вашата вътрешна промяна във вашия външен свят.

Астрологичен съвет за 23 май 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 23 май 2023

На всеки един от нас ни е дадена свободата да избираме това, което искаме. Сега силата е във вашите ръце и вие сте тези, които сами избирате как и в какво да концентрирате тази енергия. Имате право да изберете да бъдете щастливи още днес или да отлагате за утре и т.н.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Айнщайн е казал, че времето е една илюзия. Щом разберете, че няма време, ще видите, че всичко, което желаете ви очаква в бъдеще. Ето защо, когато си пожелавате нещо, правете го в сегашно време, т.е. сякаш се случва в момента, тук и сега.

Астрологичен съвет за 23 май 2023 зодия СКОРПИОН 

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Оскар Уайлд: „Целта на живота е развитието на личността. Да осъществим напълно своята природа – за това сме дошли на този свят.“ Помислете за всичко онова, което природата ви дава всеки ден, за да можете да живеете. А в замяна не иска нищо, освен да й отвръщаме с грижа и любов.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Ако искате да получите нечие одобрение и подкрепа, то самите вие също трябва да изразявате своето одобрение към околните. Ако намирате грешки у другите, те ще намират у вас. И обратното, ако започнете да ги цените и подкрепяте и те ще ви отвърнат със същото.

Астрологичен съвет за 23 май 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Изпълнете животът си със светлина и доброта. Притежавате силата, за да промените пътя на живота си. Концентрирайте се само върху хубавите неща, така ще внесете повече светлина, която ще прогони тъмнината.

Астрологичен съвет за 23 май 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Днес се огледайте около себе си и концентрирайте вниманието си върху красивото. Ще се изненадате с колко много неща сте благословени около себе си. Не позволявайте на неудовлетворението да създава тежест у вас и да ви държи на едно място. Радостта е това, от което се нуждаете, за да бъдете щастливи.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 23 май 2023

Бъдете като слънчев лъч за всички, които срещнете по пътя си. Направете така, че денят им да стане по-светъл, по-цветен, по-добър и по-спокоен, само защото са ви срещнали. Нека пътят ви е осеян с добри намерения.

Иван Гешев: Това е атентат срещу държавата… Мафията и олигархията го направиха

Седмичен хороскоп за дните от 22 до 28 май 2023

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising