04 / 16 / 2024
Новини Хороскопи Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

0 коментари
съвет за 27 февруари 2023

Астрологичен съвет за 29 януари 2023: Ако искате да бъдете щастлив човек, говорете това, което вие сами бихте искали да чуете по свой адрес.  

Части от сградата подлежащи на хидроизолация

Как да разпознаете кой проект е за направи си сам

Кристиано Роналдо се похвали с подарък от шейховете за $780 000 – часовник от бяло злато и каишката от кожа на алигатор

Радан Кънев: Едноличното управление на президента Радев отдалечава България от все по-единния Европейски съюз

Десислава Радева са завърна: Когато селянията те задушава, извиси се духовно

Астрологичен съвет за 29 януари 2023

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 ОВЕН

съвет за 29 януари 2023

За да живеете живота си и според целите си, трябва да се доверите на себе си, на вашите си чувства и емоции. В противен случай рискувате да живеете живота си зад сценария на някой друг, докато не го осъзнаете. Помогнете на себе си и на близките ви, да изживеете този ден в любов и хармония.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

съвет за 29 януари 2023

Избягвайте самоизмамата и измамата. Ако ви боли отвътре – не се преструвайте, че се забавлявате. Днес е денят, в който е важно да не се криете зад маски. Маската е илюзия, игра, която пречи на човек да оцени адекватно какво носи в себе си, да преживее ситуациите докрай, като по този начин оставя емоционални блокове, които ще се усещат за дълго време.

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Обърнете внимание на тялото си, защото това е Храмът, в който живее вашата Душа. Вдъхнете живот на всичките ви натрупани идеи, започнете да изпълнявате плановете си. Всичко ще бъде успешно в този ден. От подготовката на документи за фирмата и стартирането на начинание до началото на нов етап в живота.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Отделете време да анализирате партньорските взаимоотношения. Днес е важно да следите колко сте готови да дадете и вземете и дали има баланс в това. Всички изкривявания ще се проявяват чрез негативни събития, те просто трябва да бъдат проследени. Тогава ще стигнете до извода какво трябва да се коригира.

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 ЛЪВ

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Не се захващайте с работа в пристъп на ентусиазъм, в противен случай просто няма да можете да завършите започнатото. Ако нещо наистина ви вдъхновява, но в същото време сте обвързани с обещание към други хора, помислете добре и едва тогава дайте отговор.

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 ДЕВА

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Всички начинания в този ден ще бъдат успешни, всичко зависи от вас, най-важното е да не спирате наполовина. Препоръчително е да не оставате в изолация. Търсете удобна за вас комуникация. Бъдете активни, после ще почивате – общувайте, споделяйте, учете.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Доверявайки се на вътрешните си усещания, днес ще можете да съзрете различно разбиране за същността на нещата, събитията, хората и явленията. Ще можете да разберете, че животът е даден не за страдание, а за любов и блаженство.

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 СКОРПИОН   

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Запомнете, че човек сам твори реалността си, с всички радости и проблеми. Това, което изпращаме във Вселената, е това, което ни се връща стократно по-силно. Опитайте се да стоите далеч от всякакви скандали, тревоги и напрежение, защото ще бъде трудно да вземете правилното решение.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Едно безполезно преживяване според вас може да се превърне в ключ към нов живот за друг. Споделяйте, помагайте, вдъхновявайте и ще получите подкрепа от Вселената в осъществяването на вашата цел! Може би вашето мнение и гледна точка ще се превърнат в спасителен пояс за някого. Но най-важното е, че не искате да навредите на никого.

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

В ден с такава енергия е важно да сте чувствителни към себе си, към сигналите на душата си – на моменти може да ви напрягат, но ще са осезаеми. Бъдете готови за факта, че другите може да са твърде ревностни, за да защитят невинността си. Дори и да грешат, ще им се струва обратното. Затова не се опитвайте да спорите и да доказвате нещо на някого.

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Пожелавайте добро, където и да отидете и където и да се появите, и тази енергия ще ви се върне стократно. Научете се да слушате интуицията си и да разчитате знаците, които интуицията ви изпраща. Голяма част от това, което изглежда тайно и неразбираемо, днес може да се окаже отворена книга.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 29 януари 2023 към всяка зодия

Задайте си въпросът „Какво мога да дам на света, в който живея? На моето семейство, моите приятели, моята среда?“ – това е най-високата степен на реализация на  целта,  когато човек мисли за това каква полза може да даде на другите. Следете накъде е насочена вашата жизнена сила и активност.

Дневен хороскоп за 29 януари 2023

Любовен хороскоп за 29 януари 2023

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising