05 / 25 / 2024
Новини Хороскопи Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

0 коментари
съвет за 27 февруари 2023

Астрологичен съвет за 28 януари 2023: Не се отказвайте от приключенския ви дух, защото ще ви помогне още по-добре да опознаете себе си.  

Дневен хороскоп за 28 януари 2023

Любовен хороскоп за 28 януари 2023

Да влезеш в ремонта на апартамента

„Гробницата“ на богинята-котка Бастет в Странджа отново привлича авантюристи

Археолозите ни непрекъснато откриват „съкровища“, използвайте ги!

Астрологичен съвет за 28 януари 2023

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 ОВЕН

съвет за 28 януари 2023

Вселената определено ще ви даде „знак“ в каква посока да продължите. Звездите ви съветват да се отървете от болезнените мисли, ненужни вещи и вредни духовни нагласи: колкото по-малък е товарът, толкова по-лесно ще вървите по пътя си.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

съвет за 28 януари 2023

Днес е денят, в който цялата ви енергия, чувства и емоции трябва да бъдат насочени към творчеството и любовта. Вие не просто ще дадете частица от себе си, но ще оставите отпечатък върху творението си, което ще го направи ценно и влиятелно за другите ви дела.

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Спрете да губите време, съмнявайки се във вашите способности и потенциал и направете това, което искате. Вселената ще ви подкрепи. Това, което не трябва да правите, е да вземете важни решения под чужд натиск. Тайната, която търсите, за да продължите напред, скоро ще ви бъде разкрита. Вярвайте в себе си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Опитайте се да общувате с другите възможно най-често, научете повече за живота им. Повярвайте, те ще усетят добрата ви енергия и ще им е добре на сърцата, че някой го е грижа за тях и не са забравени. Освен това, за вас такъв обмен на енергия ще бъде положителен. В крайна сметка ще почувствате вътрешна хармония и прилив на сили.

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 ЛЪВ

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Днес ще усещате прилив на енергия, ще излъчвате светлина, не забравяйте за себе си. Ако душата ви изпитва нужда да сте сред природата, не спирайте тази потребност. Стегнете раницата си и отидете на кратко пътешествие. Отпуснете се, порадвайте се на природния пейзаж и се заредете с нова порция енергия.

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 ДЕВА

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Можете да преминете през историята безброй пъти и всеки път, когато го направите, откривате нещо друго, което ще предизвика недоволство. Помирете се с миналото и прережете въжетата, които ви държат в примката. Не забравяйте, че вашето щастие е само във вашите ръце. Вземете обратно това, което винаги ви е принадлежало.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Везни, днес може да се почувствате в стихията си. И все пак, ако нещата не вървят по план, звездите ви съветват да преразгледате отношението си към ситуацията, да анализирате количеството отдадена и получена енергия и да се опитате да постигнете баланс.

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 СКОРПИОН   

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Днес е денят, в който е важно да се посветите на размисъл, да намерите отговора на въпроса какво точно помага да балансирате между материалното и духовното. Имайте предвид обаче, че няма конкретна формула за това. В крайна сметка, животът е не само успех и късмет, но и грешки и падения.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Просто бъдете себе си на правилното място и се опитайте да се потопите в случващото се. Ето как може да израствате вътрешно. Освен това, не забравяйте, че как другите възприемат нещо, което сте направили, не трябва да ви тревожи. Основното е да се потопите в процеса и да получите невероятно удоволствие.

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Бунтовникът не винаги е някой, който действа срещу нещо. Струва си да се погледне от другата страна. Бунтар е някой, който просто следва своя ясен план, дори и да е различен от другите. Така че днес, Козирози, опитайте да се освободите от вътрешния конфликт. Разберете, че светът около вас и светът във вас са различни светове.

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Започнете да приемате живота малко по-лесно. Представете си, че целта или работата е игра. Вие сте там, където трябва да бъдете. Просто се доверете на Вселената и най-накрая кажете „да“ на страха, който ви е плашил най-много. Няма да усетите как ще се оттегли сам.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 28 януари 2023 към всяка зодия

Риби, днес е идеалният ден да поставите ясни граници. Покажете на света какво позволявате да правите и какво не е позволено около вас и с вас. В същото време бъдете смели и по отношение на страховете си. Точно днес трябва да погледнете там, какво ви плаши най-много.

Ново обзавеждане за баня – за какво да внимавате

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising