06 / 21 / 2024
Новини Хороскопи Астрологичен съвет за 22 май 2023

Астрологичен съвет за 22 май 2023

0 коментари
Астрологичен съвет

Астрологичен съвет за всички зодии: С всяко добро дело вие излъчвате енергия с позитивна сила, която несъмнено влияе на планетата. Тази мощна енергия достига до много живи същества. Така издигайки себе си на по-висше ниво на съществуване – издигате и света.

Астрологичен съвет за 22 май 2023 Как експресно да отслабнем с доматен сок

Седмичен хороскоп за дните от 22 до 28 май 2023

Астрологичен съвет за 22 май 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет

За какво си мислите сутрин, когато отдръпвате завесите от прозореца или когато в края на деня ги спускате? Какво си мислете сутрин, когато слагате палтото си или вечер, когато го събличате? Използвайте силата на думата „Благодаря“ и я казвайте от душа и сърце. Например: „Благодаря за този прекрасен ден!“

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет

Не мислете за това, от което се страхувате, че може да ви се случи. Не се страхувайте от нищо. Вместо това, насочете мислите си към това, което силно желаете. Скоро след това ще усетите промяната.

Астрологичен съвет за 22 май 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Формулата не е сложна за разбиране. Щастието привлича щастие. Независимо, дали го осъзнавате или не с днешните си мисли и действия вие проектирате вашето бъдеще. Чувствайте се добре днес, за да направите прекрасно вашето утре.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Няма съмнение, че вие имате способността да помогнете на другите чрез вашите мисли, както и обратното. Всяка добра мисъл, насочена към даден човек, е живителна сила за него. Ако му пожелаете нещо, което той силно желае, вашите мисли ще бъдат мощна енергийна сила.

Астрологичен съвет за 22 май 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Ако се намирате в състояние на чистосърдечна благодарност вие завихряте около себе си силно електромагнитно поле. Излъчването около вас е толкова силно, че се усеща от почти всеки, с който сте в близост.

Астрологичен съвет за 22 май 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Благодарността е един от най-простите, но същевременно толкова силни начини да промените живота си към желаната от вас посока. Бъдете истински благодарни, само така ще привлечете това, от което имате потребност. Без благодарност нищо няма да се промени.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Всяка хубава мисъл, която се появява в мислите ви, всяка добра дума, изречена от устата ви, всяко хубаво чувство, което изпитвате и излъчвате, всеки мил жест, който правите – издига честотата, на която резонирате.

Астрологичен съвет за 22 май 2023 зодия СКОРПИОН 

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Давайте, за да получите. Давайте добри думи, усмивка, похвалете някога за доброто дело, дарявайте с обич, бъдете любезни към околните или към случаен минувач. Има десетки възможности да давате, защото само така ще отворите вратата изобилието пред себе си.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Неприемането блокира и пречи на това, което искате да дойте при вас. Най-напред създавате неприемането във вашите собствени мисли, което предизвиква тревожност. Това напрежение предизвиква съпротива и блокира пътя към вашите мечти.

Астрологичен съвет за 22 май 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Трансформацията на вашата личност носи огромен позитив и чувство на спокойствие и радост. Необходимо е да го изпитате, за да го разберете. Веднъж тръгнали по този път, едва ли ще искате да спрете или да се върнете назад.

Астрологичен съвет за 22 май 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 22 май 2023

Не бъдете тъжни, ако сте пропуснали възможност. Пропуснали сте, защото не е била вашата. Имайте вяра. Вселената се грижи за всеки един от нас. Тя притежава неограничени възможности, както и вие, вярвайте, че няма да пропуснете възможността, която е точно за вас.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 22 май 2023

За да промените света около себе си, е необходимо първо да се справите със собствените мисли и чувства, които са вътре във вас. Много скоро ще усетите как всичко около вас ще започне да се променя.

Дневен хороскоп за 22 май 2023

Любовен хороскоп за 22 май 2023

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising