06 / 21 / 2024
Новини България Юксел Кадриев стяга сватба

Юксел Кадриев стяга сватба

от infomax
0 коментари
Юксел Кадриев стяга сватба

Най-щастливият миг за всеки баща предстои на тв водещия Юксел Кадриев. Новинарят вероятно скоро ще види като булка в бяла рокля единствената си дъщеря Габриела.
Красивата девойка, която е студентка в Нов български университет, за пръв път признава публично, че се носи на крилете на любовта и се кълне във вечна вярност на своя избраник. Габи има сериозен приятел на нейната възраст, с когото са неразделни.
Кандидат-зетят бил одобрен лично от ревнивия и строг баща Юксел, който държал да се увери в сериозните му намерения към неговата наследничка. Кадриев гласувал доверие на момчето и пускал щерка си да пътува на романтични пътешествия в страната, но засега тя все още съжителствала с баща си, а не с гаджето си, пише „Хотарена“.

Габриела завърши училище през 2020 г.

и веднага записа да учи висше в НБУ. Докато бе тийнейджърка, баща й имаше проблеми с опърничавия й нрав и не криеше, че щерка му минавала през тежък пубертет. Докато бе в гимназията, Габи залитна по фолкаджийския имидж, сложи си филъри в устните, направи си татуировки, публикуваше провокативни снимки.

Откакто е студентка обаче била изключително отговорна и отдадена на образованието си и на момчето до себе си. Проблемите в тийнейджьрските и години и бунтовете, които правила, дошли най-вече заради тежкия развод между родителите й. Новинарят и бившата му съпруга оперната певица Бонка, бяха в изключително лоши отношения и се съдиха за правата над Габриела. В крайна сметка

съдът отреди тя да остане при татко си

По-късно майка й замина в Босна и Херцеговина, където се омъжи повторно за настоящия си съпруг Янош Пасло.

Покрай абитуриентския бал на Габи, Бонка и Юксел успяха да стопят ледовете и да заровят томахавките. По няколко пъти в годината щерка им гостува в дома на майка си в Босна, защото Бойка рядко се връща в родината. Тя е приела двете деца на съпруг №2 за свои и дори наскоро се похвали, че е станала баба макар първородното внуче във фамилията на Янош да не е неин биологичен наследник.

50-годишният Юксел, за разлика от бившата си, е потаен в личния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майка си и дъщеря си, а там гостувал и кандидат-зетят.

Наскоро около жилището им гръмна скандал. Оказа се, че в продължение на 12 години Кадриев е обитавал общински апартамент в столичния квартал „Красно село“ срещу символичен наем от 80 лева докато заплатата на новинаря възлизала на над 300 хиляди лева за година, писаха медии. Общината завела дело срещу него, което той загубил. По всяка вероятност сега ще трябва заедно с щерка му и възрастната му майка да напуснат имота, тъй като опашката с нуждаещи се от подслон крайно бедни хора била дълга.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising