06 / 21 / 2024
Новини България „Уикенд“: Мартин Карбовски изнасилил 2 жени?

„Уикенд“: Мартин Карбовски изнасилил 2 жени?

от infomax
0 коментари
"Уикенд": Мартин Карбовски изнасилил 2 жени?

Излезе новият брой на вестник „Уикенд“ който пише на първа страница: “Мартин Карбовски изнасилил 2 жени ?“

Мегз, която го обвини в сексуален тормоз спечели делото в съда, твърди в подзаглавието си изданието. И вади доста стари, но уличаващи писмени самопризнания на Карбовски, писани за прочуто в миналото списание.  Като забавно материалче.

Защо ли прокуратурата досега не се е самосезирала досега? А колко още други истории се носят…

"Уикенд": Мартин Карбовски изнасилил 2 жени?Може би, защото Мартин Карбовски не е точно журналист, а пропагандист, както твърди мълмата, а такива много-много не се пипат… Особено, ако обичат силно Кремъл.

Самата Мария Захарова – говорителят на руското външно министерство му гостува наскоро, как да го пипнеш.

Карбовски  защити смело Георги,

обвинен, че е нарязъл в Стара Загора Дебора с макетно ножче, даже го обяви за българския Ван дер Любе, който подпалил Райхстага, за да го отнесе Георги Димитров. Някакво такова безумие. Странно твърдение, но то сочи къде му е болката и къде е заровено кучето. Едновременно.

Интересно е, че историята тук се оказа по-дълбока и май ще се окаже, че тя е била наказана от съвременни робовладелци, на които отказала да се подчини.  Защо Карбовски да не защити момчето, разбира го…

Нещата у нас започва, силно да миришат, да ви кажем.

Но да видим откъс от текст на Карбовския, който от десетилетия се навърта на всякакви конкурси за миски, в някогашното култово

сп. „Егоист“ , писан през 1999 г.:

„Всеки мъж е опитвал да рейпва – най-малкото заради алкохол или поне защото Кърт Кобейн и Слави Трифонов пеят подобни песни. Аз съм се опитвал да насилвам жена два пъти. Едната се казваше Ваня и беше на моя таван към 02 часа АМ. Беше интересна с това, че беше пуснала на историка Андрей Пантев.
Някак си логично ми изглеждаше, че щом е пуснала на него, би трябвало да пусне и на мен – да не говорим, че се познавахме интимно и отпреди. Тази жена се разрева и се скъса да ме налага с юмруци, докато аз по най-глупавия съсредоточен начин неуспешно се опитвах да застана между стиснатите й като зъби красиви крака.

Вторият път

въобще не си спомням името на девойката, но тя беше изключително тъпа

и наистина ме харесваше. Заведе ме у тях и легна до мен. После, на разбора, тя ми каза, че не ми е давала знак за секс, защото била легнала с нощница. „Бахго, – ще кажат Четиримата Трудоваци, – дори на нощницата да има надпис на английски, че тази нощница е знак – пак немоа да му повервам…“ Не ме е срам да си призная, че бях пребит от тази млада госпожица – тя ми скъса сакото и искаше да ме удря с ютия. За първи път в живота ми, ме беше страх, че някой ще ме наръга с нож.
За първи път разбрах, че насилието е като снежен човек по нанадолнище. Не е ясно къде започва лавината и къде снежният човек просто си се търкаля. За утеха на феминистите и феминистките ще кажа, че синините на сутринта по мене и по нея бяха равен брой.“

Ето и още:

„От американските филми е ясно, че най-хубавата любов е тази любов, която се извършва с най-малко думи, никакви пари, без усилие, без умисъл и обикновено е в унисекс-тоалетната на бензиностанция в средата на Средния Запад. В този смисъл свирката е квинтесенция на сексуалния мързел! Еманация на сексуалната всеотдайност! Тя е концентрираната утайка на сексуалното развитие при обикновената жена, която трябва да бъде разклатена психически до достигането на ново състояние на стабилност. Това състояние на стабилност е едностранното удоволствие, мъжкото изливане, Авторитарния Оргазъм!
Неведоми са пътищата на свирката. Ако след хиляда години науката разгадае човешкия мозък, ще и трябват още толкова за да бъде анализиран и женския мозък и как той стига до идеята за съпричастие от такъв тип. Точно този тип съпричастие –естетически неиздържан, унизително-подчинителен и дразнещ носоглътката.“

„Единственото, което е хубаво у мъжете, е, че знаят какво искат. Най-тъпата и нелогична черта при тях е обаче заблудата, че заслужават това, което искат. Мъжете вървят по улицата и им се е*е, та две не виждат. Мъжете вярват искрено, че и при жените е така. Като гледам как се облича съвременният female си мисля, че мъжете са прави донякъде. Докато в природата мъжките са с по-красивите пера и гриви, то в човешкия свят женските са склонни да набучат перо в задника си – само и само да бъдат забелязани, само и само да им се предложи секс. И цялата работа за това – жените да могат да отказват.
Male не са толкова тъпи и задръстени, че да седят в тъмното та аджеба някоя заблудена жена да мине. Мъжете изнасилват най-вече не като акт на задоволяване, а като акт на неуважение към другия пол, който има смелостта да се държи глупаво.

Чувам как феминисти и феминистки вият срещу луната. И за тях, и за нормалните хора истината е една: Male – това е една свиня, която иска да чука. Единственият начин female да избегне нежелания секс е да не дружи с него и да не е там, където я изнасилват. Проста работа.“

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.4 / 5. Брой гласове: 12

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising