07 / 13 / 2024
Новини България Продуцентите Тупарев и Слави – маскирани като разбойници

Продуцентите Тупарев и Слави – маскирани като разбойници

Дори, когато са по-елегантни Нико и Дългия залагат на визия, с която напомнят босове от ранната „Коза Ностра.”

0 коментари
Продуцентите Тупарев и Слави - маскирани като разбойници

Нико Тупарев и Слави Трифонов се носят като разбойници, а и другите продуценти не им отстъпват.  Това някаква мода ли е в тези среди, как мислите? Доста петилетки продължи…

Голяма част от основните играчи сред маститите български продуценти в т.нар. ни шоубизнес, които неуморно градят „свръхмодерна телевизия”, за да делят баницата в тази сфера, упорито се носят с вид на разбойнически главатари от ранното Средновековие, независимо от различията между тях.

Докато Нико Тупарев ходи страховито брадясъл и решен като младия Дон Корлеоне, Слави Трифонов, станал вече и политически лидер, не търпи нито един косъм по тялото си. Дългия най-редовно отстранява „растителността” си със съответните процедури, дори обича да изтъква, че си е оставил само веждите.  С обиците и татуировките си той обаче е по-страховит от Нико. За естеството на татусите ще говорим друг път, това е истинска продуцентско-политическа драма.
Двамата обаче поразително си приличат по това, че…

Ако някой залутан из столичните потайности чужденец случайно се сблъска по късна доба, с когото и да било от тях, ще го запомни завинаги.

Злочестият турист със сигурност ще избяга със сърцераздирателен протяжен  писък, като ще пази спомен от преживения върховен ужас до най-дълбоки старини. Ако не му спре сърцето, разбира се.

Ще завещае, ако оцелее, и на внуците  си дори разкази за кошмара, може даже да ги закълне да не ходят никога в страната на розите, защото там още бродят кърджалиите.
От подобно преживяване не е застрахован и никой българин, разбира се, но ние поне си знаем, че Нико и Слави нямат спешна нужда да ни сложат нож на гърлото, за да ни измъкнат джобните пари, така или иначе го правят по няколко много по-рафинирани начини.

Независимо от временните си финансови затруднения, когато реализират някой мащабен проект, двамата се радват на висок стандарт, та не биха тръгнали да грабят случайни минувачи.
Защо тогава Тупарев се облича в странни ризи, балтончета и шалове, а Трифонов извън ефир се пременя в стар анцунг или скъсани дънки, въпреки, че тишъртките му са винаги маркови, та дрънкат? Черните очила пък са задължителен атрибут и за двамата. Някаква гузна съвест ли ги гони, отглас от времената, когато се родиха и ъндерграунда и шоубизнеса ни ли е това?
Дори, когато са по-елегантни Нико и Слави залагат на визия, с която напомнят повече на босове на ранната „Коза Ностра.” Тупарев, в определени моменти, и на по-късната. Той понякога напомня на шефа на сицилианската Купола Салваторе Риина, който дълги години се кри в селата край Палермо, в една плевня по-точно.

Трифонов дори не може да бъде сравнен с някого, толкова неповторимо свиреп нрав и външен вид има.

Очаквайте:

Магардич Халваджиян се носи като пиратски главатар! Коя жена  накара него и Слави да се обадят на Бойко Борисов?  

Евтим Милошев и Любо Нейков също се изживяват като гангстери.

Опосумите Иван и Андрей…

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising