04 / 17 / 2024
Новини Dolce vita Аня Пенчева: Тодор Живков много обичаше изкуството – театъра, киното и артистките

Аня Пенчева: Тодор Живков много обичаше изкуството – театъра, киното и артистките

0 коментари
Аня Пенчева: Тодор Живков много обичаше изкуството – театъра, киното и артистките

Откъс от „Българи от ново време“, издателсво „Сиела“

„За съжаление, Тодор Живков не ме е чукал. Той много обичаше изкуството – театъра, киното и артистките“, изказа се веднъж Аня Пенчева в предаването, което водеше Азис, вече му забравих името.
Както и да е, ала другарят Живков дълбоко не е бил прав. Може ли с такива жени като нея и Ваня Цветкова само баници да ядеш, както правеше той, докато ние – тогавашните средношколци, се пулехме в голите сцени от родните филми, като клети млади камилчета на водопой.резултат на това изказване на Аня първият държавен и партиен ръководител при социализма бай Тошо леко ми падна в очите.

В   А пък с главния секретар на МВР Бойко Борисов я научих как да се свърже, като й откраднаха чантата, както вече някъде съм разказвал. Той я инструктира от далечен Париж как да действа и укрепи вярата в нашата държавност. К’ви дивни глупости дрънкам, просто не е истина.

Аня Пенчева съвсем определено трябваше да е в артистичната част от това литературно произведение, но някак ми тръгна приказката за нея за Тато, за секс, та най-спонтанно реших да я ситуирам тук.

В главата за  властта, секса и интернета. Още повече, че тя  е секссимвол. А и така ще направим плавен преход към следващата глава.
Веднъж я наблюдавах с интерес в един МОЛ как си танцува джайв с Тодор Славков, внук на Тодор Живков, между другото, и се присетих как тя разцелува дядо му в съда, когато всички се бяха отдръпнали и бягаха от него като дявол от тамян.
Докато властваше, Тодор Живков й даде апартамент в столичната Зона Б-5. През 90-те години неговите доскорошни съратници, които до падането му от власт му ближеха подметките с огромните си езици, го изправиха пред съда, за да могат в това време кротко да изнесат париците и да създадат най-спокойно терора на мутрите. Продавал бил Тато жилища на културните дейци без ред. Какво безобразие. Обществото, още озверено срещу наскоро отишлия си наужким комунизъм, се върза на уловката на неговите представители.

Сред свидетелите по делото беше и Аня Пенчева

Когато я призоваха да даде показания срещу Живков в съдебната зала, тя отиде при подсъдимия, благодари му най-любезно за апартамента и му отпра една целувка страстна.
Винаги съм знаел, че Аня е пич.

Чета си в някакъв жълт вестник, че за първа година тази година ще отменя нуди плажа край вилата си в Лозенец, която е оформена като замъче. Силно притеснен веднага й звънкам:
– Вярно ли, е че ще отменяш нудисткия плаж, който спретваш под замъка?
– Леле, защо ще го отменям?
– Всякакви неща пишат вече. Така четох… – обяснявам.Аня Пенчева: Тодор Живков много обичаше изкуството – театъра, киното и артистките
– Изнудиха ме преди време да дам интервю за един жълт вестник. Пазя си го. Човекът, който трябваше да го вземе, се оказа, че го познавам от телевизията и ми казва така: „Ако не ми дадеш интервю, ще си измисля нещо“.
– И ти…
– Аз му го дадох, ама го налъгах много яко… И той ги написа всички щуротии. Казах му, че притежавам собствена таксиметрова компания. Пита ме дали наистина съм си купила гримьорната в Народния театър. Викам: „Да, купих си я. Имам вече и нотариален акт“. И това го написа. Казах, че сега съм в преговори да купя театъра. Така си излезе – смее се от сърце тя.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising