06 / 16 / 2024
Новини България Огнян Минчев: Активираха дълбоките резерви на руската пета колона у нас

Огнян Минчев: Активираха дълбоките резерви на руската пета колона у нас

от infomax
0 коментари
Огнян Минчев

Огнян Минчев, политолог. Фейсбук

За наблюдателите на публичната – на медийната сцена в България, е очевидно активирането на най-дълбоките, най-отдалечените резерви на руската пета колона у нас. Вече не са достатъчни

обичайните заподозрени

„четирихилядници“.

От „окопите“ изскачат дълбоко законспирирани „евроатлантици“, академици, интелектуалци, за които до вчера не можехте да предположите, че ще се включат в координираните усилия за спасяване на руската колониална власт върху България. Опитите Тодор Тагарев да бъде отстранен като министър на отбраната са част от тази всеобща мобилизация на руските резерви в публичния живот. Тагарев е най-омразният им министър – компетентен е, на ключов пост и не се поддава лесно на натиск. Затова са в ход оперативни мероприятия като това със съветника му в „Пирогов“.

Не зная дали съветникът се е държал арогантно

или не. Ако се потвърдят оплакванията на медицинския персонал – Тагарев най-вероятно ще освободи съветника. Ако не се потвърдят – няма да го освободи. Но целта, разбира се, не е съветника. Целта е да се отърват от Тагарев и да го заменят с подходящо лице със задкулисни зависимости. Нека това бъде ясно и на участващите в сглобката – политическите игри и въртели на тема „Тагарев“ обслужват само тези, които биха искали да видят настоящето управление час по-скоро заменено от служебно, или в краен случай – с коалиция, в която руската пета колона има поне блокираща квота. Нека участниците в сглобката си припомнят това – за мнозина сред тях отпадането от управлението ще означава преместване на твърде уязвимо и неуютно място в политическия живот.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising