06 / 5 / 2023
Новини Dolce vita Миро се завръща в „Гласът на България“

Миро се завръща в „Гласът на България“

от infomax
0 коментари
Миро се завръща в „Гласът на България“

След 9-години, Миро се завръща в „Гласът на България“ . Освен него в журито ще е самата Мария Илиева. Засега от телевизията са обявили само тези две имена.
Макар Миро често да говори, че е голям интроверт, той постоянно търси различни начини да се показва пред публика. Така се пази славата.
След като извъртя форматите „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“ по Нова тв, той бе и водещ на предаване по БНТ. От есента пък ще е ментор в „Гласът на България“ по bTV, твърди Уикенд .
Участието му в „Гласът“ ще е четвъртото в неговата кариера. Работата по време на първите му три участия бе много, тъй като се правеха много концерти на живо с участниците, а предаването се излъчваше в много повече епизоди.
Ивайло Динков – победителят от втория сезон бе от отбора на Миро. Сега певецът няма да усети как ще мине времето, тъй като всички кастинги на тъмно се заснемат в един и същ ден, а след това се накъсват на епизоди за два месеца. И останалите етапи в състезанието са на запис и е снимат бързо, а концертите на живо в последния сезон бяха само два. По всяка вероятност това ще бъдат най-лесно изкараните три месеца в национален ефир за Миро, които със сигурност ще вдигнат намалялата му популярност, без да изискват кой знае какви усилия.
Музикантът отсега започна с интервюта по bTV, в които рекламира сборния си албум „46“, пуснат преди дни. Той ще заеме мястото на Любо Киров в шоуто.

5/5 - (1 оценка)

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност