04 / 16 / 2024
Новини Dolce vita Миро се завръща в „Гласът на България“

Миро се завръща в „Гласът на България“

от infomax
0 коментари
Миро се завръща в „Гласът на България“

След 9-години, Миро се завръща в „Гласът на България“ . Освен него в журито ще е самата Мария Илиева. Засега от телевизията са обявили само тези две имена.
Макар Миро често да говори, че е голям интроверт, той постоянно търси различни начини да се показва пред публика. Така се пази славата.
След като извъртя форматите „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“ по Нова тв, той бе и водещ на предаване по БНТ. От есента пък ще е ментор в „Гласът на България“ по bTV, твърди Уикенд .
Участието му в „Гласът“ ще е четвъртото в неговата кариера. Работата по време на първите му три участия бе много, тъй като се правеха много концерти на живо с участниците, а предаването се излъчваше в много повече епизоди.
Ивайло Динков – победителят от втория сезон бе от отбора на Миро. Сега певецът няма да усети как ще мине времето, тъй като всички кастинги на тъмно се заснемат в един и същ ден, а след това се накъсват на епизоди за два месеца. И останалите етапи в състезанието са на запис и е снимат бързо, а концертите на живо в последния сезон бяха само два. По всяка вероятност това ще бъдат най-лесно изкараните три месеца в национален ефир за Миро, които със сигурност ще вдигнат намалялата му популярност, без да изискват кой знае какви усилия.
Музикантът отсега започна с интервюта по bTV, в които рекламира сборния си албум „46“, пуснат преди дни. Той ще заеме мястото на Любо Киров в шоуто.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising