05 / 28 / 2024
Новини Dolce vita Мегз: Родена съм мъртва

Мегз: Родена съм мъртва

от infomax
0 коментари
мегз

мегзДизайнерката и тв героиня Миглена Каканашева – Мегз, която твърди от години, че живее в Дубай, направи поредно шокиращо признание за личния си живот. Тя разказва, че всеки ден се заравя в почва за по 1-2 часа, като каза също , че е била родена… мъртва.

„Споделяла съм неведнъж, че съм родена мъртва. Затова когато за пръв път съм излязла на бял свят – докторите не са ме дали в прегръдката на майка ми.

Вместо това са

започнали да ме тресат

и да правят всичко, всичко възможно, за да ме върнат към живота. По-късно са ме сложили в кувьоз и съм била разделена от майка си“, разказа Каканашева в социалните мрежи.

„То не стига това, ами и всичко това се е случило пред зала пълна със студенти, които се е случило баш тогава да се учат върху израждането на майка ми. До 7 годишна възраст – имам още няколко много тежки инцидента, в който едва съм оцеляла.

И съм израснала без фигурата на сигурността в живота ни като деца – баща ми да е присъствен до мен.“, споделя още дизайнерката като подробният й разказ за истории от миналото й продължава с подробен пост.

А ето и един на тема здравословно хранене.

Миглена Каканашева – Мегз, Фейсбук

Освен ПОЧВАТА, ХРАНАТА, разбира се, е друг начин да работим със себе си на клетъчно ниво. Аз ям единствено растителна храна – без месо, риба, яйца, млечни продукти, гъби ( малко хора знаят , но гъбите не са растение. Те са отделно кралство между животни и растение) и без каквато и да е химия. За алкохол, енергийни напитки или каквито и да е други пристрастяващи субстанции – дума да не става – твърдо не. Дори не приемам лекарства, ако се разболея, което благодаря на Бог при мен е изключително рядко. Най-много веднъж в годината да хвана лек грип за няколко дни. Преди известно време отидох да ми направят кръвна картина – една приятелка ми сподели, че си е правила и че ти показват как изглеждат кръвните ти клетки отвътре. Стана ми много интересно и реших и аз да проверя.

Докторката беше в шок и толкова щастлива

Каза ми: “уауууу каква е тази кръв. Резултатите ти са като за учебник по биология. ПХ-то ти е перфектно. Браво! Но моля те кажи – какво правиш – има нещо в тази кръв – изглежда като обгрижвана “. Аз започнах да се смея – защото наистина тя буквално е 🤪. Аз давам толкова мн мн мн любов и грижа на всяка клетка в мен. Но тези резултати не се дължат само на огромната, безкрайна любов, която АЗ СЪМ. Аз правя наистина много много за тялото си/ за себе си като цяло на всеки левел. Тялото ми в момента е толкова здраво, изчистено и сензитивно до степен, че усещам и мога да изживявам телесните усещания на другите ( болка, студ, топлина, натиск, скованост, напрежение, стегнатост и т.н) чрез собствените си телесни усещания.

Дори ги усещам и изживявам за телесни усещания от минали ситуации като интензивен момент или травматично преживяване от преди години. Изумителна телесно сензитивност. А само да погледна човек ей така отвън – тялото му и вече знам, усещам във всяка своя клетка – толковаааааа много за това какво се случва вътре в него – това само от тялото му. Много хора подценяват тялото, особено когато започнат да се развиват и духовно. Но телата ни са толкова съвършена система. В момента

тялото ми е толкова живо, че

буквално изживява чуждите тела. И това не е само вътрешна работа. Храната е огромна част от този процес – да не кажа една от най-големите даже ❤️

И започнах да забелязвам толкова много ВРЪЗКИ между начинът, по който се храним и отношенията ни с другите и живота като цяло. А с парите колко е свързана храната… мн мн. Също започнах да забелязвам ВРЪЗКИ между различните групи храна и конкретни емоционални, ментални и поведенчески модели. И естествено ( понеже това е най-силната ми страна 🤪) започнах да изграждам механики и практики, с които човек може да промени хранителните си навици без да се насилва, ограничава, гладува или притиска себе си и тялото си по какъвто и да е начин ❤️
Заедно с почвата ще започна да споделям повече и за храната и всичко разказано по горе ❤️
В приключението Земя работим много по тези теми. Другия месец ще има нови групи. Очаквам те с нетърпение❤️
Всичките ми програми са безплатни и безусловни. Обичам те ❤️

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.2 / 5. Брой гласове: 26

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising