06 / 8 / 2023
Новини Dolce vita Мария искала 100 бона от Миро Дзвера, за да забрави пистолета и…

Мария искала 100 бона от Миро Дзвера, за да забрави пистолета и…

от infomax
0 коментари
Мария

Певицата Мария изненадващо или не се върна при съпруга си Мирослав Соколов -Миро Дзвера, който преди няколко седмици обвини в насилие. Тя подаде жалба в полицията срещу него и го обвини в сериозни неща, включително, че е опрял дулото на пистолет в главата й, пише  show.blitz.bg. Изпълнителката на „Спомен“ е поискала 100 бона от Мирослав, за да изчисти името му от полицейските хроники, твърди изданието.

Колежки, които познават добре маниера на Мария, още от самото начало заподозрели, че има нещо гнило, но не в Дания, а в нейната история и подозират, че с този ход певицата се опитва да измъкне пари от мъжа си.
И подозренията на гилдията се оказали верни, ако се вярва на написаното.

Дали е имало физическо посегателство ние няма как да знаем, но пък сме наясно защо миньончето е свалила жалбата си и е смъкнала всички обвинения, които по-рано отправи към Миро Дзвера, казват от изданието.

След като получила парите, тя бързо се отказала от твърденията си в полицията. А малко по-късно решила да даде втори шанс на Миро, за да може да го оскубе с още кинти.
В бранша й се смеят с глас и мнението на всички е, че Мария е сред най-опасните фолкпевици. „Върти ги на малкия си пръст, обира ги до шушка, но няма акъл да вложи средствата в нещо полезно, а ги пилее за маркови парцали и скъпи парцали, а нея отдавна никой не я слуша и не я вика по участия“, коментират от бранша.

5/5 - (2 оценки)

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност