07 / 14 / 2024
Новини Dolce vita Когато Слави и Маги Халваджиян бяха първи приятели и спасяваха адреналинки с Бойко Борисов

Когато Слави и Маги Халваджиян бяха първи приятели и спасяваха адреналинки с Бойко Борисов

Магардич Халваджиян се носи като пиратски главатар

0 коментари
Когато Слави и Маги Халваджиян бяха първи приятели и спасяваха адреналинки с Бойко Борисов

С характерната си брадичка и дълги коси Магардич Халваджиян определено прилича на корсар, тръгнал да граби натежали от злато испански кораби, готов да прегризе със зъби нечие гърло, заради нанесена му обида или просто за честта на шпагата си.

В тази странна стилистика ала ранния Сандокан беше решена навремето дори раздялата му с btv, която доведе до грандиозен скандал с електронната медия. По думите му , всичко станало заради намесата им в продуцентската му политика. Отстоявал си правото на самоопределение и законите на справедливостта. Точка…  Подобна беше и тезата на Слави за развода му със същата медия, в която изкара две десетилетия и спечели милиони, а също и милион фенове, които по едно време направиха сценаристите му първа политическа сила. И той успя да гътне Бойко Борисов от властт, което беше основната му идея за политиката. После загуби интерес…

Имаше времена, в които Маги и  Слави Трифонов много си пасваха, нали и двамата са плевенчани.

Бяха първи дружки, работеха заедно, снимаха клипове,  обядваха редовно заедно, правеха нови планове за общи проекти, дори Дългия се заиграваше сериозно с една от адреналинките на „Господари на ефира”, а когато група юнаци, въоръжени с бухалки, кой знае защо, я нападнаха и потрошиха нейния лъскав „Опел Тигра”, докато тя трепереше заключена вътре, веднага се обадиха на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов, за да търсят справедливост.

Следователите зяпнаха, когато посред нощ на местопрестъплението се появи генерал Борисов, придружен от Слави Трифонов, загрижен за адреналинката от „Господари на ефира” и Маги.

В ресторантите, които посещаваха през онези години Маги и Слави едва ли биха ги пуснали, ако физиономиите им не бяха твърде известни, за да ги объркат с други. Тези златни времена на шоубизнеса ни обаче отдавна са в миналото. Сега двамата уж приключиха със състоянието на студена война помежду им, а приликите в разбойническия им външния им вид си остават.
Халваджиян и сега си ходи облечен с изтъркани дънки, ризки от същия плат, домашни пуловерчета и пр. аксесоари, заради, които самопровъзгласилият се за моден полицай Денди с удоволствие би го бутнал зад решетките на добрия вкус беше жив. Той, уви, вече не е между нас.

Маги е завършил акробатика в Московското цирково училище, а после и режисура в НБУ, бачкал е в цирк Глобус, продавал е кафе на едро, за него всичко това е разбираемо.
Трябва да му се признае, че на сватбата си събра цял отбор продуценти, облечени с фракове и папионки, воден лично от него, но това е по-скоро частен случай, при който още по-ясно изпъква правилото. Когато Слави и Маги Халваджиян бяха първи приятели и спасяваха адреналинки с Бойко Борисов

 

Очаквайте: Защо Евтим Милошев и Любо Нейков също се изживяват като гангстери?

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising