05 / 28 / 2024
Новини Dolce vita Насекоми на трапезата? Никол Кидман ги яде, за да спаси планетата (ВИДЕО)

Насекоми на трапезата? Никол Кидман ги яде, за да спаси планетата (ВИДЕО)

0 коментари
Насекоми на трапезата? Никол Кидман ги яде, за да спаси планетата (ВИДЕО)

Лара Лорети, La Stampa

Насекоми на трапезата? Никол Кидман казва, че ги яде, за да спаси планетата . Аз спасявам планетата по друг начин, със сигурност не като обвинявам традиционното земеделие, че замърсява земното кълбо. И все пак, пред онази гадост, която изяде Никол Кидман, много предпочитам флорентинската пържола.

Вицепрезидентът на италианския  Сенат, член на Северната лига Джан Марко Чентинайо, се завръща, за да говори за синтетичните храни, много актуална тема за дебат, която често оживява дискусии в мрежата и по телевизията, една от силните страни на неговия политически ангажимент. И го прави, изхождайки от две предположения.

Първото: „Като начало, не може да се каже, че селското стопанство замърсява околната среда, когато транспортирането на тонове екзотични продукти по света замърсява повече от един фермер в долината на река По“, казва той,  имайки предвид силното замърсяващо въздействие на гориво, необходимо за летене на самолети и еърбъси. В тази връзка, в телевизионна дискусия по La7 със сенатор Елеонора Еви от Green Europe за околната среда и синтетичните храни, вицепрезидентът на Сената уточнява:

„Не искам да захаросвам никого, лично аз се поставям по средата между министъра и Еви. От една страна, министърът казва, че синтетичното месо не може да се произвежда в Италия, но за съжаление не италианското правителство решава този въпрос, а Европейският съюз. Ако ЕС каже, че тази храна е разрешена, уви, така е и в този момент трябва да водим различна битка. От друга страна, има г-н Еви, който казва, че животновъдството замърсява повече от всичко друго. Е, в тази връзка бих искал да отбележа, че когато по време на пандемията, фабриките не работеха и половината самолети бяха спрени, докато земеделските компании работеха редовно, замърсяването беше намаляло“.

Видеото с Никол Кидман може да гледате тук

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising