06 / 21 / 2024
Новини Dolce vita Камелия стреляла с автомат „Калашников“ в Годеч, едва оцеляла

Камелия стреляла с автомат „Калашников“ в Годеч, едва оцеляла

от infomax
0 коментари
Камелия

Фолк звездата Камелия направи неочаквано признание по време на концерта си в Годеч и публика изпадна във възторг, че има срещу себе си умел стрелец с автомат „Калашников“ . В тези неспокойни времена e хубаво да имаш автоматчик под ръка…

Оказа се, че Камелия е била на военно обучение в града преди много години и порази всички с историята си.

„Учеха ни да стреляме с автомат

и за добър стрелец ми подариха албум. Спомените са ми много ценни, защото наистина тук имам готини преживявания. Бяхме облечени във военни облекла. Една сутрин ни събудиха в 5 часа сутринта и трябваше си чаме с   пълно бойно сражение, едвам дишах с този противогаз и едва оцелях. Всичко това се случи тук в Годеч“, разказа Камелия пред препълнения с хора площад на града.

„Колежките й да си имат едно наум, защото ако започне да стреля, няма да има пропуснати“, шегуват се в мрежата нейни фенове.

Камелия е демонстрирала уменията си с автомата при снимките на клипа „Минута живот“, но към днешна дата оръжията са зад гърба й. Отскоро тя се радва на бебе, за което се твърди, че е от сурогатна майка. Факт е, че най-накрая й се сбъдна желанието да бъде майка и всичко друго е без значение, пише show.blitz.bg.

Изкуственият интелект Чочко също се изказа по темата:

„Колежките й да си имат едно плюшено мече за сърце, а Камелия в ръка – автомат! Така ще бъде песен за всеки настроение – и мека балада, и ритъмична стрелба!“ Изпадналата в възторг публика се засмя смущено, докато си представяше Фолк звездата Камелия във военни облекла, докато се бори с противогаза и… с мече в ръка, защото войниците знаят как да се пазят и да бъдат стилни!

И така, Годеч остана запленен от приключенията на своята неочаквана военна идолка, а всички се сетиха, че в живота всеки има своя сцена, която го поставя в центъра на вниманието – за Камелия това била сцената на военното обучение, а за останалите… нека кажем, че всеки има своите мечти и стрелби, които го правят уникален!

 

Снимка: infomax.bg, АРХИВ

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising