06 / 16 / 2024
Новини България Калина Андролова: Защо Борисов отстъпва!?

Калина Андролова: Защо Борисов отстъпва!?

след приемане на Закона за изменение и допълнение на Конституцията, Антон Хекимян ще ви е последна гриж

от infomax
0 коментари
Калина Андролова: Защо Борисов отстъпва!?

Калина Андролова, Фейсбук

Вили Лилков звучи много добре по БНТ! Заслужава да стигне до балотаж. Васил Терзиев е симпатично момче, но изглежда като голямо клише, засега леко инфантилно, неподготвено, общи приказки с приятно празно излъчване. Неориентиран е горкият! Омръзна ми да се обучават на гърба на България. Явно, че Терзиев го пробутват, за да изработят по-нататък партия около него и нова дългосрочна власт. Безспорно нещо ново трябва да се появи на терена, но ако новото произтича от ПП, то горко ни!

Напоследък ГЕРБ се държат доста неадекватно спрямо ПП-тата и ДБ-тата. И това може да коства бъдещето на България. Доскоро ГЕРБ бяха водачи, които водеха битка, днес вече са следващи идеите, некомпетентността и безразсъдността на новодошлите от ПП. Защо Борисов отстъпва!? Независимо, че Вили Лилков изглежда почтен и напълно подходящ,

торнадото на омраза, което се разрази срещу Антон Хекимян,

ме поразява. Боже Господи, откъде накъде идва този линч, тези дълбоки завръзки, че Хекимян бил къртица. Политиците и журналистите навсякъде по света са едни от най-свързаните гилдии. Дейността им има много допирни точки. Безброй журналисти са влизали в политиката, и влизат, що за истерия се разрази.

Хекимян не е виновен, че е получил предложение. Можем да го питаме само защо го е приел! Ударните въпроси са към ГЕРБ! И те са: защо абдикират от битката, която видяхме, че умеят да водят, когато искат. Кое е това, което им свършва керосина и им свива крилата. Защо вместо развитие и разум, получаваме отдръпване и сдаване.

Да не е „сделката Елцин“?

Помните ли я?! Оттеглям се, но срещу това да не закачате семейството.

Трябва да ви кажа, че след приемане на Закона за изменение и допълнение на Конституцията, Антон Хекимян ще ви е последна грижа. Защото България ще се промени необратимо. И няма да има значение кой управлява София. Много хитро е фиксирано и обещано да се обсъжда и гласува малко преди ваканцията на депутатите. Тогава продаването на кметското място ще ви изглежда като детски пясъчник в сравнение с продаването на цялата държава за НИЩО, просто от глупост, от некомпетентност, от дълбоко неразбиране на последствията, от липса на всякакво знание в областта на националната сигурност, от това, че службите са аморализирани, демотивирани, полуунищожени.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising