06 / 8 / 2023
Новини България Христо Стоянов: Ген. Атанасов – твърде е нисък за човешкото

Христо Стоянов: Ген. Атанасов – твърде е нисък за човешкото

от infomax
0 коментари
Христо Стоянов: Ген. Атанасов - твърде е нисък за човешкото

Христо Стоянов, писател. Фейсбук
ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ – ГЕШЕВ СЪЩО Е ЧОВЕК
Какъв чутовен скандал? Каква конспирация само, разконспирирана единствено от ген Атанасов. И отборът по тъч линията на ПП-тата. Сарафов издънил Гешев, заявявайки, че е бил със семейството си по време на атентата. Пък семейството го нямало. И че лъснало всичко и Гешев бил инсценирал покушението, защото ги е нямало децата в колата. Пък той бил казал, че били.

Да започнем по ред на номерата

Преди няколко седмици вече се знаеше, че Главният прокурор е поръчан. В една флашка имаше и записи, че освен на него атентати се готвят и на семейството му, и на други магистрати.

Не зная при други как е (ген. Атанасов, примерно), но след подобна ситуация първата мисъл на един обикновен човек е: „Посегнали ли са на семейството ми“ – освен ако не си ген. Атанасов… Нормално е в такива ситуации да се задейства „разваленият телефон“ и не въпроса на Сарафов как е Гешев, той да е отговорил: „Страх ме е за децата“ – ген. Атанасов няма за какво да се страхува, той и от Бог е прежален.

При подобен отговор, най-вероятен в такъв момент Сарафов да е разбрал, че Гешев е със семейството си. А относно пристигането на еврейския специалист по взривовете – той е бил на служба в памет на жертвите от Холохоста. Бил е поканен от еврейската общност. И едно такова съвпадение не води до извода, че Гешев е инсценирал атентата. Това значи, че е застрашил и собствения си живот, и живота на момчетата от НСО.

Прилича повече на сепуко, нежели

на нещо по-различно.
Има нещо нездраво в това злорадство. От една страна завист, че на него са направили атентат – на тях никой не им обръща внимание. А от друга страна разочарованието, че не са си свършили работата и „поръчителите“ ще им дърпат ушите. И ако има нещо предвидено, то е, че при успешен атентат ще получат благодарност и две крачки пред строя. А неуспешния ще бъде представен за инсценировка. А относно страхът за децата – той е нормален човешки страх, но това не може да достигне да ген. Атанасов – твърде е нисък за човешкото. Твърде е нис(З)ък. (Нисък със „С“ ли се пишеше, или със „З“)…

3.3/5 - (6 оценки)

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност