05 / 25 / 2024
Новини България Христо Стоянов: Ген. Атанасов – твърде е нисък за човешкото

Христо Стоянов: Ген. Атанасов – твърде е нисък за човешкото

от infomax
0 коментари
Христо Стоянов: Ген. Атанасов - твърде е нисък за човешкото

Христо Стоянов, писател. Фейсбук
ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ – ГЕШЕВ СЪЩО Е ЧОВЕК
Какъв чутовен скандал? Каква конспирация само, разконспирирана единствено от ген Атанасов. И отборът по тъч линията на ПП-тата. Сарафов издънил Гешев, заявявайки, че е бил със семейството си по време на атентата. Пък семейството го нямало. И че лъснало всичко и Гешев бил инсценирал покушението, защото ги е нямало децата в колата. Пък той бил казал, че били.

Да започнем по ред на номерата

Преди няколко седмици вече се знаеше, че Главният прокурор е поръчан. В една флашка имаше и записи, че освен на него атентати се готвят и на семейството му, и на други магистрати.

Не зная при други как е (ген. Атанасов, примерно), но след подобна ситуация първата мисъл на един обикновен човек е: „Посегнали ли са на семейството ми“ – освен ако не си ген. Атанасов… Нормално е в такива ситуации да се задейства „разваленият телефон“ и не въпроса на Сарафов как е Гешев, той да е отговорил: „Страх ме е за децата“ – ген. Атанасов няма за какво да се страхува, той и от Бог е прежален.

При подобен отговор, най-вероятен в такъв момент Сарафов да е разбрал, че Гешев е със семейството си. А относно пристигането на еврейския специалист по взривовете – той е бил на служба в памет на жертвите от Холохоста. Бил е поканен от еврейската общност. И едно такова съвпадение не води до извода, че Гешев е инсценирал атентата. Това значи, че е застрашил и собствения си живот, и живота на момчетата от НСО.

Прилича повече на сепуко, нежели

на нещо по-различно.
Има нещо нездраво в това злорадство. От една страна завист, че на него са направили атентат – на тях никой не им обръща внимание. А от друга страна разочарованието, че не са си свършили работата и „поръчителите“ ще им дърпат ушите. И ако има нещо предвидено, то е, че при успешен атентат ще получат благодарност и две крачки пред строя. А неуспешния ще бъде представен за инсценировка. А относно страхът за децата – той е нормален човешки страх, но това не може да достигне да ген. Атанасов – твърде е нисък за човешкото. Твърде е нис(З)ък. (Нисък със „С“ ли се пишеше, или със „З“)…

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising