04 / 23 / 2024
Новини България Христо Иванов: Трябва формула за изборите, която да ни позволи да излъчим силно реформаторско управление

Христо Иванов: Трябва формула за изборите, която да ни позволи да излъчим силно реформаторско управление

0 коментари
Христо Иванов: Трябва формула за изборите, която да ни позволи да излъчим силно реформаторско управление

Успехът на следващите избори е да намерим онази формула на участие в тях, която да ни позволи да излъчим силно, демократично и реформаторско управление. Това, заяви лидерът на Да, България  и  съпредседате на „Демократична България Христо Иванов пред журналисти преди заседанието на ДСБ, на което партията трябва да получи мандат за съставяне на коалиция с ПП за предсрочните парламентарни избори на 2 април.

Христо Иванов обясни, че партийните листи няма да бъдат определящи за съставяне на партийна коалиция, а определяща ще е политическата посока – излъчване на реформаторско управление с висока амбиция към Европа. И ние, и гражданите виждат какво става, когато властта се въргаля на улицата – страната все повече губи посока, изтъкна Христо Иванов.
Той вижда как моделът на обвързаности и зависимости спира България пред важните крачки за страната.

Когато няма ясно управление, което да движи страната напред, затъваме и изпускаме важни и стратегически цели, посочи Иванов.

Той уточни, че не е присъствал на дебата за механизма за контрол над главния прокурор и заместниците му, когато пропаднало заседанието на парламента поради липса на кворум, защото е бил на среща, свързана с Еврозоната. ГЕРБ били тези, които провалили кворума по средата на дискусията. На кого му е важна съдебната реформа и на кого му е важно да я спре, се видяло точно в онзи момент, напомни Иванов.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising