04 / 17 / 2024
Новини България Христо Иванов: … И изведнъж Делян Пеевски се „самовзривява“ с поредния фойерверк…

Христо Иванов: … И изведнъж Делян Пеевски се „самовзривява“ с поредния фойерверк…

Христо Иванов, който ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе, докато се случи Конституцията казва, че пак щял да извади темата ДПС, нерви се председателят

от infomax
0 коментари
Христо Иванов: ... И изведнъж Делян Пеевски се "самовзривява" с поредния фойерверк...

Христо ИвановОпитваме се да разговаряме с ГЕРБ за наистина важна тема като реформите, регулаторите, борбата с корупцията, и изведнъж Делян Пеевски се „самовзривява“ с поредния фойерверк от безвкусни пошлости. Така съпредседателят на „Демократична България“ (ДБ) Христо Иванов обясни  пред журналисти  думите на председателя на парламентарната група (ПГ) на ДПС Делян Пеевски, който обяви пред медиите, че е отказал на Христо Иванов „делкането“, а Иванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата, за мазни кафета и пр., казани малко по-рано .

„Ако на някого не му е ясно къде е проблемът, Пеевски го направи ясен – ДПС искат да бъдат скрит партньор на ГЕРБ при разпределението и не искат да има ясни правила и регламент с ясна политическа отговорност между двете политически формации, които носят отговорност за управлението – ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната-Демократична България“, каза още  Христо Иванов.

 

Какво каза Пеевски

преди това?

„В залата се случи нещо нечувано – изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на „Уестинхаус“ за ядрена централа“, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти.

По думите му е всичко е заради Свилен Спасов, агент на ДС, лично посочен от тях за това дружество.

„По другите теми обида не може да има, защото ние отказахме, лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи“, каза още Делян  Пеевски.

Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата.

Олигархията иска да завладее и КПКОНПИ

Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе, докато се случи Конституцията и направим промените в нея – които вече са факт – сега казва, че пак щял да извади темата ДПС. Коя бе, приятелю Христо. Кое е лошото на ДПС, това е най-балансираната партия. Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските трябва да паднат“, категоричен бе той.

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising