06 / 5 / 2023
Новини България Григор Лилов: Направиха го екзалтирани от пропагандата шарани

Григор Лилов: Направиха го екзалтирани от пропагандата шарани

проксируските НПО са около петнадесетина пъти повече на брой, отколкото проксизападните

от infomax
0 коментари
Григор Лилов: Направиха го екзалтирани от пропагандата шарани

Григор Лилов, журналист. Фейсбук

Около хиляда екзалтирани от пропагандата шарани, изживяващи се като „патриоти” днес минаха от НДК до сградата на парламента в „Поход за мир”, организиран от няколко НПО-та. (у нас проксируските НПО са около петнадесетина пъти повече на брой, отколкото проксизападните и с мощно финансиране, но за това не се говори).
Присъстваха лидери и депутати от „Възраждане”, БСП, неуспешни политици от маргинални партии като например Мая Манолова и др.
Наред с българските се развяваха и руски знамена. Изказващите се оратори бяха в речите си

по-правоверни кремълджии и от Дмитрий Песков,

говорителя на Путин.
Част от тълпата обстреля с червена боя сградата на представителството на ЕС в България.
––––––––––––––––––––––-
БЕЛЕЖКА:
Черни неблагодарници и идиотизъм!
Най-лоша черта в родния манталитет: „направи му добро, за да те намрази“.
Защото тези митингуващи пътуват с метрото, направено с европейските пари, возят се на автобуси, тролеи и трамваи, купени с европейските пари, летят по аутобаните, построени с европейски пари (макар че немалка час от тях са откраднати), ползват В и К мрежи и канализации, направени с европейските пари, децата и внуците им взимат стипендии, получавани чрез европейските пари, летят от софийското летище, направено с европейски пари, по-бедните сред тази тълпа пазаруват от реконструирания с европейски пари Женски пазар в столицата, над половината от българския износ и съответно огромна част работни места е към ЕС, за разлика от огромния, многомилиарден дефицит в търговията с Русия, България със САЩ и ЕС има голямо положително салдо – т.е. получаваме пари вместо да даваме пари…
Спирам с изброяването – може дълго да продължи.

Мисля, че няма разумен човек, на който да не му е ясно

що за идиоти са тези, които реват срещу ЕС

Мисля, че няма разумен човек, на когото да не му е ясно що за идиоти са тези, които реват срещу НАТО. Единствената боепособна част на българската армия е натовска, с натовско оръжие и логистика и с натовска финансова подкрепа.
Единствената защита на земята на България от аспирациите на редица политици в някои съседни на нас държави е членството ни в НАТО.
*** Вече върви подписка за референдум за „мир и неутралитет на България”, в който да се гласува за членството ни в ЕС и НАТО. Сигурен, че утре в блоковете на националните телевизии нито един от така наречените демократични политици няма да посочи онова простичко, което изброих и което ще стигне до умовете на дрогираните от пропагандата. Вместо това, сякаш умишлено, ще се леят стандартни и поомръзнали вече клишета за европейска и натовска солидарност, за демокрацията на Запад и автократизма в Русия, за щяло и нещяло, но не и за конкретната защита и благата, които ползва България.

5/5 - (1 оценка)

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Designed and Developed by MOXXadvertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност