07 / 14 / 2024
Новини България Филмът за Ботев, Дельо Хайдутин и Извънземните

Филмът за Ботев, Дельо Хайдутин и Извънземните

0 коментари
Филмът за Ботев, Дельо Хайдутин и Извънземните

„Ах, деца, мили деца на лейтенант Шмид, защо не четете вестници? Трябва да се четат. Доста често те насаждат разумното, доброто, вечното“, казваше Остап Бендер и твърдеше, че нечетящите трябва да бъдат морално убивани на място. Негова е и забележителната забележка, че „финансовата пропаст е най-дълбоката от всички пропасти – в нея можете да падате цял живот“. Но това е съвсем друга тема.

Мисълта ми е, че до днес смятах четенето на вестници за крайно необходимо, дори в днешния технологичен свят, именно, за да го обясни.  Така си мислех, от глупост.
Воден от горната максима реших, явно в пристъп на лудост, да прегледам родния и световния печат, като още в началото на това висококултурно занимание открих, че има хора, които са гледали филма на Максим Генчев за Ботев, по БНТ даже и един, който го харесва. Това разтърси из основи безсмъртната ми душа. Филмът за Левски ми беше достатъчен за цял живот.

В. „24 часа“ пита в заглавие дали Генчев е убил Ботев. Или било обратното.

Авторът на филма  се кълне, че е „подложен на завист“ от колеги. За какво му завиждат е пълна мистерия. И как го подлагат….
Вежди Рашидовпък  цитирал мага Астор, за да накара депутатите да работят. Да им беше махнал главите, както правеше Астор.
Напътсват ни по страниците на пресата разни финансови гурута  къде да вложим парите си, които ги няма, през Новата година.
ДПС било станало на 33 години, а Бойко Борисов предложил да купим нови реактори за АЕЦ „Козлодуй“, ама този път американски . Той нали вече купи руски.
Научих  също, че Алисия е в Шри Ланка, Преслава на остров Пукет, а бебето на Сузанита седи гладно, според дядо му Орхан Мурад.
Захвърлих днешните вестници с писък.
Прегледах и стари вестници, от мазохизъм. Те са една идея по-смислени. Със задна дата разбрах, че Земята е застрашена от гибел заради Дельо Хайдутин и четата му, която

броди из Космоса

Няма майтап, това е самата истина…
Дельо Хайдутин направо побърквал извънземните, писали преди време вестниците във Великобритания. Юнак балкански, ще кажете, ама…
Златната плоча на НАСА, на която е записана и българската народна песен „Излел е Дельо хайдутин“, може да озадачи извънземните, писал велемъдро „Гардиън“. Направо да ги хвърли в оркестъра и да ни видят сметката, ако трябва да го кажем по-грубичко. Това е научнообосновано мнение, не е ала-бала.
Посланието от тази плоча изправя Земята пред много сериозна опасност, твърдят група крайно авторитетни  учени от цял свят.
Изпратиха  записи на песни, т.нар. Златна плоч, в Космоса през далечната 1977 г., на борда на сондите „Вояджър 1“ и „Вояджър 2“, ако си спомняте, за да обяснят на Вселената как хомо сапиенс е

венец на природата

Поне в собствените ни очи. Плочата беше замислена като прекрасен, неръкотворен портрет на човечеството, който ще накара инопланетяните да вият от възторг. Било като  пътеводител на извънземните към живота на Земята и прекрасната богата и незнамкакво си култура на нашия доминиращ вид, изкачил се с  чар и дружелюбност на върха на хранителната верига.
Аз предлагам да им изпратят вестници, та да не смеят да припарят до нашата планета, гадовете извънземни.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising