05 / 25 / 2024
Новини България „Бързи и яростни 10“ чупи рекорди у нас

„Бързи и яростни 10“ чупи рекорди у нас

от infomax
0 коментари
"Бързи и яростни 10" чупи рекорди у нас

"Бързи и яростни 10" чупи рекорди у насСъвсем очаквано „Бързи и яростни 10“ изпревари всички филми в кината и се изкачи на първа позиция по зрителски интерес, сочат обобщените данни у нас. Заснетата в Португалия, Италия и Великобритания продукция за сблъсъка между наркобоса Данте и хората на Доменик Торето е гледана от 79 247 зрители и отчита приходи от 1 118 190 лева само за първите четири дни от прожекциите в България.

На втора позиция е „Пазители на галактиката vol. 3“, който завършва историята за най-любимата група неудачници от филмите на „Марвел“. Мисията, която ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на пазителите такива каквито ги познаваме, вече са проследили 48 946 зрители. За трите седмици в киносалоните постъпленията са 705 502 лева.

Трето място е за трилърът „Хипнотик“ с Бен Афлек в главната роля. Издирването на изчезналата му дъщеря, което отвежда детектив до поредица от банкови обири, свързани с надеждата, че ще я открие, са гледали 10 529 зрители, а приходите за десетте дни у нас възлизат на 133 848 лева.

На четвърто място е анимацията „Супер Марио Bros.: Филмът“. Третият от поредицата за водопроводчика Марио, който трябва да се справи и намери брат си Луиджи, е седма седмица в кината със 120 150 зрители и 1 436 425 лева постъпления от билетите им.

Пета позиция е за анимацията „Горските мечоци: Завръщане на земята“, която е втората премиера от миналия петък. Познатите отпреди две години Брембъл, Браяр Вик и всички от Пайн Трий са привлекли интереса на 2563 зрители, а приходите от билетите им са 27 046 лева.

На шесто място сред най-гледаните филми е романтичната комедия „Книга за възрастни: Глава втора“. Впускането на познатите герои от първия филм в предсватбено пътешествие из Италия, съчетано с поредица от комични ситуации, е привлякло 4390 зрители и реализира 53 959 лева от билетите им за общо десет дни в кината.

На седма позиция е „Екзорсистът на папата“. Трилърът с Ръсел Кроу в главната роля, който проследява случай от кариерата на реална личност около папския престол, вече месец е в кината, като са го гледали 18 936 зрители и има 221 961 лева приходи от билетите им.

Осмо място заема романтичната драма „Отново любов“. Разказът за това, което се случва, след като поредица от съобщения до починалия любим се оказват при погрешен получател, е втора седмица в кината. Гледали са го 3462 зрители и отчита 42 104 лева приходи.

Анимацията „Циркът на Ела“ е на девета позиция по зрителски интерес. Случващото се след уличното представление, организирано от Ела за приятел и съсед, са проследели 8214 зрители, чиито билети за месец са за донесли 85 589 лева.

На десета позиция е комедията „Мафия мама“. Филмът, в който Тони Колет се превъплъщава в домакиня от САЩ, оглавяваща мафиотския клан на дядо си в Италия, е пета седмица по екраните, има 21 051 зрители и 262 074 лева от билетите им.

През миналия уикенд в киносалоните са влезли общо 85 482 зрители, като девет от всеки десет са предпочели „Бързи и яростни 10“. Миналата година по същото време в кината са били 26 239 души.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising