06 / 16 / 2024
Новини Хороскопи Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

0 коментари
Астрологичен съвет

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако подсъзнанието ви тегли към нещо, просто протегнете ръце нагоре и го уловете. Вселената ви дава възможност да станете най-добрата версия на себе си, с вътрешното съзнание, че вашият потенциал е огромен.

Дневен хороскоп за 17 септември 2023

Любовен хороскоп за 17 септември 2023

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет

Овен: Звездите съветват – не позволявайте на нищо да заглуши интуицията и желанията ви. Не позволявайте да се съмнявате в желанията, целите и начините за постигането. Доверете се на вътрешните си усещания, сила, мъдрост и опит. Те определено ще ви доведат до успех.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет

Телец: Не е нужно да отговаряте на очакванията на хората около вас. Звездите ви съветват да отделите време за себе си, Телци. Посветете се на арт терапия, изпечете ароматен пай или се разходете спокойно в парка.

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Близнаци: Излезте навън, поемете малко чист въздух и си позволете да изпитате нова перспектива, Близнаци. Може да не е това, което сте очаквали, но въпреки това животът понякога ни поднася изненади. Бъдете нежни със себе си и хората около вас. Приложете друг подход към някои ситуации и разперете криле.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Рак: Но въпреки трудния период в живота вие ясно разбирате, че е невъзможно да таите лоши чувства в себе си. С такова чувство няма да има по-нататъшен живот и развитие. И това е вярно! Затова продължавайте да бъдете отворени, чувствителни и внимателни към света около вас. Вярвайте, че заслужавате най-доброто.

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Лъв: Използвайте интуицията си точно, както използвате чадър в дъждовен ден, Лео. Поискахте знаци или помощ – те ви заобикалят. Заменете стреса от определена ситуация с любовта, която изпитвате към това, което е в основата на живота ви. И вижте как нещата започват да се променят.

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Дева: Всичко, което желаете, ще ви бъде предоставено, точно когато имате нужда. Доверете се накъде ви води живота. Звездите също препоръчват да се отървете от миналото, което ви пречи да започнете живота, който си представяте.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Везни: Везни, през последните няколко дни всичко си дойде на мястото идеално по всички въпроси, свързани с работата. Това вероятно ще повиши нивото ви на увереност. Съсредоточете се върху работата си, в противен случай няма да успеете да изпълните задълженията си навреме.

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 зодия СКОРПИОН       

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Скорпион: Отговорът е прост, Скорпиони. Става въпрос за връщане на радостта в живота ви. Помислете за следния въпрос: „Как мога да върна повече лекота и яркост във всеки ден?“ Вашите близки и любимото ви хоби ще ви помогнат в това.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Стрелец: Днес може да получите важни новини и да се наложи да вземете незабавни решения. Може да се наложи да постигнете компромис в някои ситуации, но денят вероятно ще завърши на високо ниво, като получите точно това, което искате.

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Козирог: Всеки път, когато в ума ви дойде ограничаващо убеждение или мисъл, натиснете бутона за пауза и наблюдавайте откъде идва. Запитайте се: „Това убеждение неразделна част от вас ли е или нещо, което сте научили от вашата среда?“

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Водолей: Време е да преразгледате границите си и да намерите баланс между това колко давате на себе си и колко давате на другите хора. Да се ​​питате как това помага на собствения ви растеж не е егоистично.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Риби: Вселената ви призовава да се откажете от миналото и да прекъснете връзките, където е необходимо. Риби, които са обмисляли да направят няколко крачки назад – не позволявайте на неуспехите в настоящето да ви карат да повтаряте стари модели. Най-доброто предстои!

Астрологичен съвет за 17 септември 2023 По-малко джаджи – по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising