09 / 29 / 2023
Новини България Владимир Левчев: В коя държава живеем? И кога ще се събудим?

Владимир Левчев: В коя държава живеем? И кога ще се събудим?

от infomax
0 коментари
Владимир Левчев: В коя държава живеем? И кога ще се събудим?

Владимир Левчев, Фейсбук

“Достатъчно е да погледаш само десетина минути някой нахален и неумен богаташ като Хампарцумян, за да разбереш защо е трябвало да има Народен съд.” За тези фашиски думи на Петър Волгин, 102 годишна жена, чийто напълно невинен съпруг е ликвидиран от “нардоня съд”, или от „нардодната власт“ – все едно – даде под съд журналиста. “Народният съд” екзекутира 2730 българи. Повечето от тях – напълно невинни. А хиляди други бяха ликвидринани от съветските окупатори след 9 септември 1944 и българскиет им подлоги без съд и прсъда.

Но мечтата на Волгин за нов Народен съд, който да съди хора, които по някаква причина не му харесват, като изпълнителния директор на Уникредит банк, надхвърля нечовечното, антибългарско и фашиско безуме на руския агент Костя Копейкин.
Председателката на СЕМ обаче защитатава Волгин със сентенцията, че и “Лъжата също има право да живот”! Не знам дали лъжата, която, освен че е грях, в много случаи е и престъпление, има право на съществуване. Но Лъжата, уви, не само, че съществува, но дори вече е един паралелен свят, в който мнозина българи, и не само българи, живеят. Все пак, ако се постанови от шефа на медийния съвет, че лъжата има право да съществува – в медиите, които би трябвало да ни имформират, а не да ни дезинформират – това е наистина Оруеловата дистопия в дейстие. Ужас! На всичкото отгоре същата госпожа (шеф на медийния съвет) разпростреанява руска дезинформация за войната в Украйна, като отрича руските зверстава в Буча. В коя държава живеем? И кога ще се събудим?

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност