07 / 14 / 2024
Новини България Слави: Жалък театър! Кирил Петков и Асен Василев, тези малки палави шарлатани, са седемте джуджета

Слави: Жалък театър! Кирил Петков и Асен Василев, тези малки палави шарлатани, са седемте джуджета

Ако бях в парламента, за всичко щях да съм виновен аз

0 коментари
Слави: Жалък театър! Кирил Петков и Асен Василев, тези малки палави шарлатани, са седемте джуджета
Трябва да дойде горският и да сложи ред в гората, като направи референдум за свикване на Велико народно събрание, заяви  Слави Трифонов в социалните мрежи.  Това е основното в неговия емоционален текст, другото е за шараните. Защо го прави, това е интересното?
Детската му мечта е да има единоначалие и военщина, а и вече си имаме военен начело на държавата, но има и нещо, което не знаем.
Слави Трифонов, Фейбук
Това, което се случва в момента в българския политически живот, е абсолютен водевил. Не, не е водевил – това е някаква българска жалка нелепица. Всички знаят, че няма как да стане правителство, но всички, като някакви много лоши актьори, играят този жалък театър, че все едно правителството е само на една ръка разстояние.

Обвинения, обиди, обещания, лъжи, шарлатании и всякаква позьорщина, само и само да оставят впечатление, че вършат работа и отговорно и загрижено ще оправят нещата, кризите, и ще ръководят този изстрадал български народ.

И, разбира се, медиите зорко снимат целия този театър на абсурда, канят до болка познатите политически анализатори, те мъдро обясняват как стоят нещата и всичко е както трябва. Разбира се, важният въпрос е кой вярва на цялата тази история и на кого му пука. Естествено, ако аз бях в парламента, за всичко щях да съм виновен аз. Но не съм. Така че аз не съм важен. И за добро или за лошо съм просто зрител.
И като казах “зрител” се сетих, че може би това, което гледаме е някаква много скъпа, шумна и специална политическа новогодишна програма.

Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова – Снежанка, а Кирил Петков и Асен Василев, тези малки палави шарлатани, са седемте джуджета. И защо са само две? Е, как защо – защото немаме хора.

Само че това не е новогодишна програма, а обективната истина за българския политически живот. И все повече се убеждавам, че трябва да дойде горският и да сложи ред в гората, като направи референдум за свикване на Велико народно събрание, което да реши дали България да стане президентска република. И за да няма новогодишни измислици – като казвам “Горският”, имам предвид суверена, българина, българския народ или както там го нарича всеки един от нас.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising