09 / 24 / 2023
Новини България Слави Трифонов показа грозното си политическо лице и се жали…

Слави Трифонов показа грозното си политическо лице и се жали…

0 коментари
Слави Трифонов показа грозното си политическо лице и се жали...

Слави Трифонов се жали заради отхвърлянето на проекта, който той нарича Закон за референдумите,  всъщност закон за  „по-нисък праг“ и превръщане на референдумите в инструмент на популисти и чужди интереси,   желаещи да  ги обезсмислят напълно. Шоуменът -политик лъсна в целия си „блясък, показа истинското си  политическо лице, а то е грозно.

Той застана на страната на чуждата партия „Възраждане“ , която опитва да узакони противоконституционни референдуми с промени в Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление. Абсурдните текстовете бяха  отхвърлени в пленарна зала .

Ето какво написа , без редакция.

.

 

Слави Трифонов, Фейсбук

Вие, уважаеми хора, които четете тези редове, сте свободни, имате щастието да живеете в условията на демокрация, в свободна страна, която е парламентарна република и можете да избирате как да живеете, какво да правите, свободно да решавате за себе си и за живота си и свободно да избирате. Да избирате хора, които да ви представляват. И днес, в българския Парламент, една голяма част от хората, които сте избрали да ви представляват, и по точно парламентарните групи на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС най-нагло се изплюха върху вашето право да решавате. Знам, че звучи много емоционално това, което казвам, но въпросните депутати от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС

отказаха да приемат Закона за референдумите,

с което отказаха да ви дадат възможността да решавате. Тоест, тези хора се смятат за богоизбрани, използват ви само на парламентарни избори и след това задоволяват, основно своите, потребности като ви пренебрегват, унижават, не се съобразяват с вас и, образно казано, ви се подиграват в очите. Това е чудовищно и абсолютно неприемливо. С моите колеги сме правили референдум, един от малкото в модерната ни история. На него гласуваха общо 3 488 558 и това е абсолютно доказателство, че вие, уважаеми български граждани, искате да бъдете питани. Но не така мислят голяма част от българските депутати. Това е такъв срам. Направо нямам думи. А това много рядко ми се случва.

Дали всеки народ си заслужава управниците?

Сигурно е така. Но аз лично, мисля че ние не заслужаваме такива управници. Ние заслужаваме хора, които не ограничават нашите права, а напротив, подкрепят ни и се грижат ние да бъдем свободни и уважавани. Сега и да ви казвам, помислете си другия път като гласувате, няма смисъл, защото първо трябва да изчистим този боклук, който се е събрал в този Парламент. И забележете, не го казвам като метафора, а съм директен.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност