07 / 14 / 2024
Новини България Има ли „великански гробове“ из България?

Има ли „великански гробове“ из България?

Гиганти над 2.50 метра високи са обитавали някога Родопите и Сакар?

0 коментари
Има ли "великански гробове" из България?

Има ли „великански гробове“ из България?

Иманяри са открили кости от великани в западната част на Родопа планина, но са ги продали в чужбина, твърдят слухове, които периодично се възобновяват.  После тръгват такива за други места…

Всеки, който е обикалял планини и чукари е чувал местните хора да говорят за огромните гробове,

разпръснати на различни места из страната ни. Авторът на тези редове ги е виждал, недалеч от местността Чьорквата, над девинското село Брезе.
„Гиганти над 2.50 метра високи са обитавали някога Родопите и Сакар. Цяла България е осеяна с техните гробове. В Западните Родопи има множество такива с дължина 3-4 метра. ”, каза преди време председателят на Пловдивския изследователски клуб „Сириус“ инж. Владимир Петров. Тойи твърди, че

потомци на някои от исполините са доживели…почти до наши дни..

Колкото и това да звучи невероятно, архивите го потвърждават.
„Последният вероятен наследник на някогашните великани, висок над два метра и половина човек, е
живял по време на Третото Българско царство.  Той умрял… от глад през 1943 г. Малко след неговата смърт в парламента обсъдили надълго и широко случая и даже съжалили, че не му отпуснали пари за препитание, когато бил още жив”, разказва инж. Владимир Петров. Явно нашият парламент винаги е работил така „ефективно”.

Има ли "великански гробове" из България?
Според изследователя откритите огромни скелети по света са доказателство за неизяснена от науката връзката между древните траки и гигантите атланти, разселили се по Земята. Предвид това, че историята и археологията изобщо не признават, че някога е съществувал континент Атлантида, да се докаже подобна теза е засега е фантастиката.

В Казанлъшко пък се говори, че при проучвания за залежи на златна руда и последвалите разкопки, направени преди време от френска компания в районите на селата Копринка и Скобелево са изровени от гигантските гробове кости на великани. Някои от тях приживе са достигали до три метра височина, твърдят те. Естествено, на откритията не била дадена никаква гласност. Каква част от слуховете се доближава до истината е трудно да се гадае.

Изследователи и краеведи търсят документирани открития на хуманоидни черепи и кости с големината надвишаваща нормалните съвременни човешки размери, като възнамеряват да направят карта с такива находки в България.

Очаквайте: Легендите за исполини

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising