09 / 29 / 2023
Новини България Димитър Стоянов: Случаят в Стара Загора отпуши бутилката и джинът е навън

Димитър Стоянов: Случаят в Стара Загора отпуши бутилката и джинът е навън

Не говоря за питието, а за демоните от арабската митология.

от infomax
0 коментари
Димитър Стоянов: Случаят в Стара Загора отпуши бутилката и джинът е навън

Димитър Стоянов, журналист, Фейсбук

Избягвам да пиша подобни постове, но сега няма как да се въздържа. Случаят в Стара Загора отпуши бутилката и джинът е навън. Не говоря за питието, а за демоните от арабската митология. Безспорно за Георги Георгиев има факти обосноваващи предположението, че в нощта на инцидента систематично е изтезавал Дебора.

Моите източници твърдят, че момичето не е проституирало, а извършителят не е бил нейн сводник. Ставало въпрос за

ревност

В общи линии, той е женен, а тя любовница, ама го провокирала и той я наказал. Естествено, тя няма ангажимент към него, не са в моногамна връзка, поне на мен хипотезата не ми изглежда такава. Тялото си е на Дебора, нейно право е да се разпорежда с него! Толкова. Тук обаче започва интересното.

За Георги Николаев Георгиев знаем, че е на 26 години от село Братя Кунчеви. Работи като охранител в Cavalli Club Стара Загора. По данни на мои източници там охраната се осигурява от Охранителна фирма „РОНИН – 99“ ЕООД с ЕИК: 203170091. Управител е някой си КРАСИМИР ПЕТЕВ ДЖАМБАЗОВ. За Георгиев е ясно, че по време на инцидента, във връзка с който е задържан, той е бил в условия на пробация, след осъдителна присъда. Как осъдено лице, в пробация, упражнява частна охранителна дейност?

Мои източници твърдят, че въпросният Георги Николаев Георгиев е лежал и в холандски затвор, отново заради побой над жена. Не мога да го твърдя, но ще опитам да го проверя.

Имал ли е договор

Георги Николаев Георгиев с „РОНИН – 99“ ЕООД или с друга охранителна фирма? Ако не, как е бил охранител по кръчмите без договор? На дневен надник?
Тихомълком ми казват, че въпросният Георги е забъркан в наркоразпространение и е част от наказателна бригада. Не го изключвам.
Без съмнение МВР, Окръжната прокуратура и Окръжният съд в Стара Загора правят всичко по силите си, за да смачкат този случай. Само районната прокуратура полага усилия за разкриването на престъплението. Ясно е, че има много хора на хранилка, а наркоразпространението е доходоносен бизнес. Експертизата е крещящо нереална! Крайно време е МВР и съдебната власт да бъдат изчагъртени от корумпета. А за сегашната ситуация в институциите аз обвинявам ГЕРБ и ДПС!

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 10

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Приемам Прочети повече

Политика на поверителност