10 / 18 / 2024
Новини Свят В Русия тръгнаха на лов за Путин

В Русия тръгнаха на лов за Путин

от infomax
0 коментари
Путин

В Русия тръгнаха на лов за Путин. Това изявление направи военният експерт, летец-инструктор и полковник от запаса на Въоръжените сили на Украйна Роман Свитан, коментирайки факта, че руснаците са разположили в резиденцията на Путин още един комплекс Панцир-С1, а в страната различни движения заплашват президента,  съобщава Канал 24.

„Може би не е препоръчително дронове, изстреляни от Украйна, да летят там. В същото време много хора

преследват Путин на собствена територия,

в частност има много контрасили вътре в Русия, които могат да изстрелят дрон от територията на страната-агресор “, каза Свитан, цитиран от УНИАН.

Според него FPV дрон може да се купи на всеки пазар в Русия, да се зареди и да се направи дрон камикадзе за изпълнение на бойна задача.

Експертът добави още, че Панцир-S1 работи добре срещу дронове..
Припомняме, че по-рано УНИАН писа, че недалеч от

резиденцията на Путин във Валдай

е инсталирана система за противовъздушна отбрана Панцир-С1. Съобщава се, че системата е инсталирана на същата кула, която преди това е била забелязана за съоръжения за противовъздушна отбрана в района на Москва. Отбелязва се, че противовъздушната отбрана е разположена в гората на остров Рябинови – на 3,7 километра от „дачата“ на Путин.
:

Бившият служител на Службата за сигурност на Украйна Иван Ступак коментира възможните покушения срещу живота на Путин, като каза, че това са много сериозни предизвикателства, тъй като руският диктатор е охраняван много внимателно.

Това каза той в ефира на Kiev24. „Путин се охранява много внимателно, а охраната му се следи непрестанно за Федералната служба за сигурност, която се намира непосредствено до него тези хора се проверяват, за да нямат случайно появили се

големи дългове,

например . Той е загубил пари в онлайн казино и по този начин е потенциално уязвим за вербуване…“, отбеляза Ступак.

По думите му цялата охрана е въоръжена. Кортежът на Путин е придружен от отделен микробус с доста голям брой професионални стрелци, има и група за тактическа поддръжка.
„Тоест, в случай на нападение срещу кортежа, тази група може да стреля със стрелково оръжие, имайки много боеприпаси, за известно време, докато пристигне помощ, там седят много сериозни специалисти “, каза Ступак. Има и голям брой охранители, присъстващи на срещите на Путин с близкия му кръг.

„Сяда на масата с най-близкото си обкръжение, с което се познава от 20+ години. На масата няма нищо – нито бутилки, нито чаши, нито тежки предмети. А зад тях стоят хора – това са служители на Федералната служба за сигурност, която е готова да се намеси във всяка секунда и да стреля,

ако някой от тези генерали  „скочи“

в даден момент и ще се опита да създаде заплаха за Путин. Пази дистанция от всички наистина е много сериозно“, коментира бивш офицер от украинското разузнаване.

Той отбеляза, че резиденциите на Путин са строго охранявани през цялото време, независимо дали там има диктатор. Охраната дори не знае кога шефът на Кремъл напуска резиденцията и кога се връща.

Що се отнася до това дали е имало опити за убийство на ръководителя на Руската федерация, той отбеляза, че „няма външни потвърдени факти, че някога са правени опити срещу Путин и те са били предупредени на сериозно ниво“.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Може да харесате още

За нас

Онлайн списание

E-mail бюлетин

@2022 – 2024. All Right Reserved InfoMax. Уеб дизайн от MOXX Advertising